Tož podle mě je to tady už tak nějak klasika. Pravidelně se táhnu za někým u MB a když už mě to moc sere tak se rozjedu a ti idioti maj najednou naspěch..
A ešče z jiného soudečku: dyž člověk nechce, tak (staré opotřebené tělo po nemoci) funguje jak švýcary - v útereý sem (musel, pravidelná kuntrola) navštívit dochtory na místní půlklinice a posedět v zabacilené čekárně. Inkubační doba rymečky je tři dny. A neska ráno stanu (ie 3 dny post), sopel, dunihlav, kašlisko, bolavý celý člověk. Chjo no.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pokud má člověk nějak oslabený imunitní systém a chystá se k lekařům, těsně před vstupem do prostředí s nadprůměrným množstvím nepříliš kamarádských pikoorganismů jako je czechárna by mohla podobným nežádoucím invazím a jejich projevům předcházet nasazená rouška nebo respirátor.
Případně pro maximální pocit sucha a ochrany si navléct stylovou neprůstřelnou vestu a sedět s prstem na spoušti pistole.
Jedna ke starému člověku (a jeho nepřizpůsobivosti resp. flexidebilitě): po 14-ti dnech klidu doma (resp. byl sem asi 2 dny v práci držet strážní službu, ale byl klid) se neska ráno fšici zákazníci zbudili a fšici chtějí fšecko hned. To je teda začátek prc.roku.... ufffff....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
zákazník mi zuří, že nemá dodané (vyrobené, nastavené) něco, na co ani nemám v ruce podepsanou objednávku, protože jejich pan vedoucí byl přes svátky na dovolené.
Stepan píše:zákazník mi zuří, že nemá dodané (vyrobené, nastavené) něco, na co ani nemám v ruce podepsanou objednávku, protože jejich pan vedoucí byl přes svátky na dovolené.
To znam, na me to obcas taky nekdo zkousi - proc jeste nema report s vysledkama pro svyho zakaznika a pritom pristroj neni nainstalovanej, protoze neni dodanej, protoze neni objednanej
Stepan píše:zákazník mi zuří, že nemá dodané (vyrobené, nastavené) něco, na co ani nemám v ruce podepsanou objednávku, protože jejich pan vedoucí byl přes svátky na dovolené.
To znam, na me to obcas taky nekdo zkousi - proc jeste nema report s vysledkama pro svyho zakaznika a pritom pristroj neni nainstalovanej, protoze neni dodanej, protoze neni objednanej
tak ono nejlíp se o ceně jedná s dodavatelem, kterej už zařízení nainstaloval