Politický koutek
Re: Politický koutek
Bez bodů
taxem fčera nevyhodil svůj hlas z wokna ani nedal jeho část komančům či jiné zvěři.... ti, co sem je volil, získali krajský průměr 7,88%
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jestli myslis Svobodne, tak ja jim to hodilil taky, ale u me to z okna bylo.. (1,02%)
Tady v bývalém Rathově království dopadli jen o málo lépe 2,16%
Když jsem to minulou neděli rozebíral s přítelem z tvého krajského města, příliš z beraní koalice s jednorukým pirátem nadšen nebyl. A když jsem viděl ty plakáty s lidovým a obyčejným "Ivošem" brnkající na strunku podobnosti se známým "hraným dokumentem" s Bohúšem, taky jsem křivil hubu.pavproch píše:taxem fčera nevyhodil svůj hlas z wokna ani nedal jeho část komančům či jiné zvěři.... ti, co sem je volil, získali krajský průměr 7,88%
Já to hodil modrým kmotrům. Výsledek očekávaný, Fialovo žvásty po vyhlášení výsledků směšné.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Lachende Bestien
- Letec
Dle rčení "Kdyby mohly volby něco skutečně změnit, už dávno by je zrušili..." bych šel volit jen v případě hlasování pro sebe, svého rodinného příslušníka nebo známého; v opačném případě bych si připadal jako hejl vyjadřující podporu někomu neznámému na základě pár porcí mediálních slibotechnických krasožvástů.
Politiku vnímám jako tragikomické divadlo pro stádo, kde čím přesvědčivějším a vytrvalejším lhářem a pokrytcem se člověk stane, tím je v této oblasti úspěšnější. Výjimky jako vždy jen potvrzují platnost pravidla.
Politiku vnímám jako tragikomické divadlo pro stádo, kde čím přesvědčivějším a vytrvalejším lhářem a pokrytcem se člověk stane, tím je v této oblasti úspěšnější. Výjimky jako vždy jen potvrzují platnost pravidla.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stepan: Já mu rozumím...je zázrakem, že ta strana je 4. v celkovém součtu. Podle mne je to dobře nastartované... Ale stejně - přístí zastávka: kupim si vás všecky, aneb vedoucí úloha Agrofertu!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
JČ-chtel jsem svobodnym, ale o by vazne bylo stejne jako vyhodit z okna, nakonec jsem to dal twitteru a exhejtmanovi, Zimolu nemuzu vystat.. posledni kapka bylo rio-lipno..no bohuzel to nevyslo
Přesně jsi to vystihl.řidičBOB píše: Podle mne je to dobře nastartované... Ale stejně - přístí zastávka: kupim si vás všecky, aneb vedoucí úloha Agrofertu!
..........................................
Poznámka pod čarou.
Bohužel v tomto systému nefunguje vláda lidu ale vláda korporací.
To, co Babiš dokázal, nevymysleli ani nejlepší scénaristé hollywoodu.
Rivalita nebo byznys?
Žerete jim to i s navijákem?
- Přílohy
-
- Sobotka-Babiš-600x343.jpeg (51.73 KiB) Zobrazeno 2943 x
-
- HM4d2408_bf2k9652.jpg (100.77 KiB) Zobrazeno 2943 x
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)