Rychlodotazy
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rychlodotazy
No protože se natahuje. Na starým laptopu to jde, ale na prckoj musím mít zmenšené okno, jinak bych to měl napříč celou obrazovkou.. a to by byl děs.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
no to by byla opravdu hruza
Kdopak se vyzná v autohifi?
Mám v autě místo vepředu na dva 13cm reproduktory + tweetery, to samé vzadu. Teď tam jsou origo BMW, které už se mi zdají dost vyhrané, takže to chci vyměnit. Chápu, že když to vyměním kus za kus, tak nepotřebuju nic dalšího. Pokud bych chtěl ale přidat ještě subwoofer, tak budu potřebovat zesilovač, že ano. Kolikakanálový na tuhletu sestavu potřebuju?
Ď.
Mám v autě místo vepředu na dva 13cm reproduktory + tweetery, to samé vzadu. Teď tam jsou origo BMW, které už se mi zdají dost vyhrané, takže to chci vyměnit. Chápu, že když to vyměním kus za kus, tak nepotřebuju nic dalšího. Pokud bych chtěl ale přidat ještě subwoofer, tak budu potřebovat zesilovač, že ano. Kolikakanálový na tuhletu sestavu potřebuju?
Ď.
Slawall: Co to máš v avataru, ?
Sny o tygří lejdy, fantasticky krásný...poskytly mi návod, jak na kočky jít.
Tu fotku jsem dal pro srandu králíků?
Sny o tygří lejdy, fantasticky krásný...poskytly mi návod, jak na kočky jít.
Jakou pojistku si mám uzavřít, když budu jezdit služebákem a chci abych měl pojištiné případní škody způsobené mnou na autě na matroši v autě...a taky kde je nejlepší si tuhle pojistku zařídit?
2.016V 99kW
to by mohl vedet eiffel
nestaci obycajna havarijna?