Kde píšu, že to nefunguje? Telefon mi nahlásil, že je k dispozici nějaký update, o kterém nevím, co je zač. Ale funguje od prvního zapnutí a kromě doinstalování pár aplikací z Ovi jsem neřešil vůbec nic.vasco píše:Ne, chtějí tě zbavit N8 a vnutit iPhone, ať už nemusíš řešit furt nějaké problémy a prostě funguješ...
Telefonologie
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Telefonologie
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Nadto přejít na iPhone by řešením nebylo, protože po takové koupi bych musel řešit rozchození iTunes v počítači a víceméně se s nimi drbat po celou dobu jeho vlastnictví. Nokča žádný software ani ovladače nevyžaduje, čímž jedna starost spíš odpadá.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
Tomu rozumím, díky tomu, že mám Mac, tak toto neřeším. Nicméně od podzimního iOS5 už budou veškerá mobilní Apple zařízení PC Free...Smyl Flek z Nohavic píše:Nadto přejít na iPhone by řešením nebylo, protože po takové koupi bych musel řešit rozchození iTunes v počítači a víceméně se s nimi drbat po celou dobu jeho vlastnictví. Nokča žádný software ani ovladače nevyžaduje, čímž jedna starost spíš odpadá.
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Nebude to jen odstranění nutnosti aktivace?vasco píše:Mac, tak toto neřeším. Nicméně od podzimního iOS5 už budou veškerá mobilní Apple zařízení PC Free...
Neříkej mi, že si někdo u Applu vytáhl hlavu z pozadí a iP se naučí otevřít přístup PC k fotkám přes explorer. Myslím, že odstranili jen tu aktivaci. Na synchronizaci obsahu, exportování/importování fotek/hudby/videa nejspíš zůstanou iTunes povinné nebo cloud..
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...až na to, že 4 z 10 lidí mne při hovoru neslyšívasco píše: že prostě funguje.
...až na to, že bez JB je to jenom taková hračka pro děti
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Divné, neměl si vadný kus bobe? Mě slyší naprosto každý a žádný problém jsem v tomto směru neměl.
btw. Co konkrétně ti dá JB navíc oproti non-JB?
btw. Co konkrétně ti dá JB navíc oproti non-JB?
2.0i 107kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
šmoula: nebyl to jenom můj problém...znám dva aktivní uživatele iP4, kteří mají velký problém se signálem...když jim volám, tak vždycky tak na 5x než se domluvíme.
Já měl iP4 hned, když se začal prodávat. Neumělo to: wi-fi share, kalendář a události na lock-screen, použitelný budík, možnost si seřadit aplikace na obrazovce podle vlastní pořadí a nemuset je řadit za sebou a mnoho dalších "blbostí" - o kterých si v Applu myslí, že nejsou potřeba. Nemluvím o množství dalších aplikací, které jsou/byly v Cydii snadno přístupné a v drtivé většině zdarma ( na rozdíl od Astoru).
Já měl iP4 hned, když se začal prodávat. Neumělo to: wi-fi share, kalendář a události na lock-screen, použitelný budík, možnost si seřadit aplikace na obrazovce podle vlastní pořadí a nemuset je řadit za sebou a mnoho dalších "blbostí" - o kterých si v Applu myslí, že nejsou potřeba. Nemluvím o množství dalších aplikací, které jsou/byly v Cydii snadno přístupné a v drtivé většině zdarma ( na rozdíl od Astoru).
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tomuhle moc nerozumím? Dyť si můžeš popřeházet dlaždice na plochách jak se ti zachce už od prvního iOS... Nebo tě asi nechápu, co vlastně potřebuješ...řidičBOB píše:možnost si seřadit aplikace na obrazovce podle vlastní pořadí a nemuset je řadit za sebou...
No a to ti nestačí?ExFun píše:Nebude to jen odstranění nutnosti aktivace?vasco píše:Mac, tak toto neřeším. Nicméně od podzimního iOS5 už budou veškerá mobilní Apple zařízení PC Free...
Neříkej mi, že si někdo u Applu vytáhl hlavu z pozadí a iP se naučí otevřít přístup PC k fotkám přes explorer. Myslím, že odstranili jen tu aktivaci. Na synchronizaci obsahu, exportování/importování fotek/hudby/videa nejspíš zůstanou iTunes povinné nebo cloud..