IBM ThinkPad pro Voleja
Re: IBM ThinkPad pro Voleja
hele Voleju, s tím hardem Ti neporadím, ale nedá mi to se nezeptat, esli ftym máš pazůry:
neska sem byl Vostravě, zahlíd sem tem jedneho taxika, co měl na prteli nálepku OSTRAVA!!! a před tím O fixem dopsaný V...
neska sem byl Vostravě, zahlíd sem tem jedneho taxika, co měl na prteli nálepku OSTRAVA!!! a před tím O fixem dopsaný V...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Alex a Volej: Jj, systém a aplikace na SSD a ještě ti tam trochu místa zbyde. Za mě je to taky ok volba...
Naposledy upravil(a) vasco dne pát 06 led 14:56, celkem upraveno 1 x.
pavproch píše: neska sem byl Vostravě, zahlíd sem tem jedneho taxika, co měl na prteli nálepku OSTRAVA!!! a před tím O fixem dopsaný V...
to musel být zážitek...
Jj, neskutečný, doví co včíl na to řekne drahá 3/4 když nedostane neúplnou olympyjádu...
ref V: jaxem ho zmerčil, hned sem si zpoměl na Voleja...
ref golf R: taky sem zvědav na reakci drahé 3/4....
ref golf R: taky sem zvědav na reakci drahé 3/4....
v podstatě ideální, protože SSD zrovna bezpečností z hlediska trvanlivosti dat neoplývá. Systém na SSD, data na HDD.
80GB může někomu stačit.
80GB může někomu stačit.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Podle mě to není hybridní disk, ale obyč 2.5" HDD a k tomu SSD v mSATA slotu. Je to samozřejmě lepší volba, než hybridní disk.
ref odkazované lenovo T520: bacha na ty W7/64bit - spousta aplikací se s těma 64bitama nemá ráda.... rovněž v síti (společně s W7/32 a XP) občas dělají bojdel...
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Přesně to si myslím taky - v 80 GB by hravě bydlel systém, data bych ukládal na 500GB HDD. Je ale otázka, jak se takový disk chová - jestli v systému vidím dvě jednotky, jak na tom bude předinstalovaný OS... zase se mi tak úplně nechce se s tím moc drbat...
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
Mam 3 roky stary T61 14,1" v ty nej konfiguraci co slo koupit, je to moje nekolikaty IBM/Lenoovo a nikdy vic! Zavady: 2x HDD (az posledni ssd drzi), 2x ventilator na procesoru, 1x kontakty LCD (blblo podsviceni). Driv bylo IBM kvalitou a zpracovanim neprekonatelny, ale za poslednich nekolik let slo do kytek. Jako druhy pc mam macbook air a naprosta pohoda, takze s vyberem Lenova ti neporadim, muj dalsi pocitac bude mac
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k