Navíc mě to bavilo a člověk se něco přiučil.powerball píše:jo tak to pak jo kdyz ste to udelali s rodinou, to se nedivimPajjoun píše:PB: Jop, koupil sem ho za polovinu toho, co stály normální. Takže sem s tátou o vánocích brousil a pak sme to se strejdou stříkli do barvy. Celkový náklady se vešly do bůra.
Fotky vašich aut
Re: Fotky vašich aut
TSs
Pajjoun píše:To bych si klidně uměl představit jako muj start mezi ameriky.
jj ja to prave mel taky jako prvni ameriku, stalo to prd, tusim za 37 tisic sem to koupil takze na zacatek idealni
Kde se takhle levný ameriky kupujou. To budu sledovat a když se něco naskytne, tak do toho možná praštim ještě před koncem školy.
TSs
musis sledovat inzeraty a ono se obcas neco objevi, tohle sem tusim nasel v inzerci v casopisu chrom a plameny jeden kamos mi to do dneska nemuze odpustit ze sem mu to (ne schvalne) vyfouknul
Asi počkam až to bude aktuální, nebudu bláznit a nic kupovat ukvapeně a pak to pořešim na nějakym US srazu, tam by mohli mít přehled.
TSs
jj, v chrom a plameny je otho hodne. Posledni dobou se ke me dostane kazdy cislo, tak to lustruju a obcas tam jsou zajimavy inzeratypowerball píše:musis sledovat inzeraty a ono se obcas neco objevi, tohle sem tusim nasel v inzerci v casopisu chrom a plameny jeden kamos mi to do dneska nemuze odpustit ze sem mu to (ne schvalne) vyfouknul
2.0i 107kW
nvm, kup si tištěnej. občas je tam zajímavý počteníčkoPajjoun píše:Maj inzerci i na webu, nebo musim shánět tištěnej?
2.0i 107kW
jj na webu sice jsou taky ale je jich tam asi min nez v casaku