Tiez som mal tu cest a plne suhlasim s MMira...raz a dost...plne, rozbite a clovek si to neuzije vobec...to fakt by musel clovek nabehnut ako prvy hned rano spolu s Pisstenboys aby mal ako taky zazitokFranta Lopata píše:Sjezd Harakiri, Mayrhofen v Zillertalu, Rakousko. Byl už někdo?
Lyžárna
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lyžárna
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Franta Lopata
- Letec
Vypadá to, že to je cíleně dělané jako jednorázová atrakce, ale jak je vidno, svůj účel to plní.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Mal niekto tu cest lyzovat v stredisku Sillian v rakusku blizko talianka?
Je to extremne prazdne stredisko(parkrat som mal problem niekoho stretnut ) s sirokymi a clenitymi zjazdovkami a pre freeride-istov slusnym bezpecnym vybehom s kopou prasanu No nic pre extremnejsie povahy, ktory potrebuju prekonavat vyzvy...skor pre pozitkatov
Mnou asi najoblubenejsie stredisko, iked je pravda, ze za svoj zivot som toho este vela pobehat nestihol mimo SVK, CR, AT
Je to extremne prazdne stredisko(parkrat som mal problem niekoho stretnut ) s sirokymi a clenitymi zjazdovkami a pre freeride-istov slusnym bezpecnym vybehom s kopou prasanu No nic pre extremnejsie povahy, ktory potrebuju prekonavat vyzvy...skor pre pozitkatov
Mnou asi najoblubenejsie stredisko, iked je pravda, ze za svoj zivot som toho este vela pobehat nestihol mimo SVK, CR, AT
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
tomuhle sem nikdy neporozuměl.... třeba to zmiňované ucho - od chaty je to něco přes kilometr (a asi 400m převýšení)... dyž chytnu správný rytmus v prašanu, tak tam namaluju vlásenku mající aspoň sto obloučků, mladej to dá na čtyři oblouky.....mmira píše: a ja si to jezdil v rychlych obloucich od kraje ke kraji a soupal si pri tom bok tela o sjezdovku.
@snowman: nebyl sem tam, jak na to koukám, to plánované rozšířené v těch pláních vlevo slibuje dooooost hoodně frírajdu.... ale.... je to taliánsko a tam se (po předloňským lavinovým fakt velkým průseru, kdy to syplo nějaký šialpinisty a jak je zachraňovali, tak to syplo znova a zasypalo hafo záchranářů) už taky utahujou šrouby a lyžování mimo sjezdovky se tvrdě pokutuje.... na rozdíl od francie, kde je to většinou povoleno - velmi se mi líbí cedule u dolní stanice lanovky v Le2Alpes: "Lyžování mimo sjezdovky je nebezpečné, lyžujete tam na vlastní nebezpečí"
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To neni taliansko este, je to stale rakusko, iked neviem ako su tam oni postaveny k freeridu...no zrovna tu by som sa nebal laviny, nie je to strana kde nafukuje moc snehu (co ale znamena ze ziadny prasan az po pas...)pavproch píše: @snowman: nebyl sem tam, jak na to koukám, to plánované rozšířené v těch pláních vlevo slibuje dooooost hoodně frírajdu.... ale.... je to taliánsko a tam se (po předloňským lavinovým fakt velkým průseru, kdy to syplo nějaký šialpinisty a jak je zachraňovali, tak to syplo znova a zasypalo hafo záchranářů) už taky utahujou šrouby a lyžování mimo sjezdovky se tvrdě pokutuje.... na rozdíl od francie, kde je to většinou povoleno - velmi se mi líbí cedule u dolní stanice lanovky v Le2Alpes: "Lyžování mimo sjezdovky je nebezpečné, lyžujete tam na vlastní nebezpečí"
Jo a aby som nezabudol, od vrchu dole je to 11km
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pavrpoch: furt to není Švajc, kde Ti měřej rychlost na svahu... I když vloni jsem to viděl už i v IT
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Franta Lopata
- Letec
pavproch: Pěkné foto!
řidičBOB: Nejsmutnější je, že jsem o tom před pár lety žertoval, že budou brzo měřit i na svazích a ono to fakticky tomu je.
řidičBOB: Nejsmutnější je, že jsem o tom před pár lety žertoval, že budou brzo měřit i na svazích a ono to fakticky tomu je.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
- Franta Lopata
- Letec
Sice přesluníčkovaná, ale vzpomínky se cení více.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
hele, na týhle lanoffce jsem zažil takovou kosu, že na jejím konci jsem viděl už všechny svaté Takže sluníčka není nikdy dost!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time