Dell pro Del(íka )
Re: Dell pro Del(íka )
Vostro jsem chtěl, ale měl hrůznou výdrž na baterku a neměl docking station. POkud to dockuješ, tak by to bylo více než vhodné.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Hehe....na delly mam firmu..www.itgo.cz..tak ti kdyztak muzu udelat dobrou cenu..My autofilove si musime pomahat ..(sakra snad to neni reklama ...nicmene bych ti radil spis rady latitude/precision...xpska sou plasty a vostra sou jedna velka tragedie..
jaguar forever!
Tyjo, vitej To jsem ani necekal, ze se tady zaregistrujes No, aspon ukazes, jak vypadaji auta
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Na Dellíky prý máme slevu, takže až jednou dojde na nákup, asi taky nakonec zamířím tam... i když jsem původně chtěl ThinkPad. Prozatím je podmínkou hlavně to, ať je to matná černá a ne moc zaoblená krabice.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
já míval vaio Tx ale po 4 letech velmi intenzivního provozu (čti tahal sem ho všude - i na hory - s sebou) mu umřel HDD, taxem se rozhlíd mezi bezdiskovými a skončil u Toshiby Portege 600-13Z (z ní i fčíl píšu) a max spokojenost
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já bych, být Delim, stále zvážil ten Mac...
Jako aby věděl, jestli ho unese?
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
díky, ale ono se to bude kupovat mimo ČR vostra si myslim, že asi ne, to je moc kchůůl, čekam něco střízlivéhoKoudy píše:Hehe....na delly mam firmu..www.itgo.cz..tak ti kdyztak muzu udelat dobrou cenu..My autofilove si musime pomahat ..(sakra snad to neni reklama ...nicmene bych ti radil spis rady latitude/precision...xpska sou plasty a vostra sou jedna velka tragedie..
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
vidíš to, docking st. je další důležitá věcExFun píše:Vostro jsem chtěl, ale měl hrůznou výdrž na baterku a neměl docking station. POkud to dockuješ, tak by to bylo více než vhodné.
a von si nedá pokoj ono nic jiného než Dell to být nemůže a ikdyby mohlo, tak Mac je to poslední co bych zvažovalvasco píše:Já bych, být Delim, stále zvážil ten Mac...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III