Plat prodejců nových vozů
Re: Plat prodejců nových vozů
Jj, UK mne teda vubec nelaka, kdyz uz tak DE nebo CH. V nekterych mestech je to samej paki a podobna verbez, nic moc lakaveho
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Co vubec takovy prodejce aut cely dny dela?
predsa predáva autáVrooom píše:Co vubec takovy prodejce aut cely dny dela?
asi zveda telefony a dela nabidky prip. aktivne nabizi. nebo jako ja kdyz sem dosel do bmw, slibi, ze neco zjisti a ozve se, ale keca, neozve se.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
přítulky děda už třetím rokem vybírá nový auto, když se nudí, tak jede do nějakého autosalonu, tam si nechá něco nakonfigurovat, pak se s něčím sveze a tak se to opakuje teď teda koupil novou corollu, protože chtěl atmo benzín, ale jinak projížděl fordy, hyundaie, kiu.... takže to tvoří část náplně práce prodejců
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vroom: víš, kolik je třeba takových Dixů??
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
OT: nejlepší deal co jsem teď viděl (i na papíře) byl pán z Marketingového oddělení Škody Auto. Měl Superba III sportline slušná výbava. Hodnota vozu cca 1.3mio. Protože si tento vůz nemohl sám od ŠA odkoupit, tak ho prodal jednomu šťastlivci co pro ně moderuje jejich firemní akce za cca 400k bez DPH s tím, že si to od něj za rok koupí.. ale to nevim jestli mu to zpátky prodá.
Já zažil něco podobného.Jeden prodejce AR mě tehdy nabízel AR 159 SW za 1.1M pro mě za 600 tisíc Kč.
Bez bodů
Bohužel neumím plynule německy tak to by asi nevyšlojerry píše:Katexx: Ale můžeš se posunout do D. Je to blíž do CZ a peníze možná i větší než GB.