1.cyklo vylet...
Re: 1.cyklo vylet...
prave sem se vratil v druheho vyletu... 9940 metru, prumerna rychlost 19,5 kmh. na to kudy sem jel vyborne. Na to ze sedim na kole po tolika letech paradni vykon, nebudu se sdirat, aby mne to neprestalo bavit driv, nez zacnu.
cil je jasny, dojet domu na jeden zatah 185 km
cil je jasny, dojet domu na jeden zatah 185 km
ty woe, 185 na jeden zatah bych nedal ani ja v dobach nejvetsi slavy. Rekord na MTB v jeden den 60% teren, 40% asfalt sem mel nekde 115 km
taky to neni cil co ma byt uskutecneny za tyden. jenom skoda je, ze nemame v praci sprchu, bych jezdil na kole. ale vypadat jako Chosé se mi nechce
no já nejsu žádnej Jožka Regec ani Jáno Svorada, ale řekl bych, že největší problém u vzdálenosti 185km nebude ani tak to fyzicky ušlapat (pokud to teda nemá mít profil jako horská etapa na TdF), jako to u "usedět"........zkrátka normální prdel není zvyklá na mnohohodinový peklo....čiliže dlouhodobé sezení na cyklistickém sedle je to, co jest třeba trénovat
Niko nadžanel ko kerdža
mam trencle s tou plinkou
ani tak bych to nepodceňoval ..... přeci jenom 9-10 hodin na tom sedět.....tvoje prdel pozná středověk
Niko nadžanel ko kerdža
juhuu jinak je mi to jasne, ja to vidim tak, ze tomu dam sezonu treningu a pak to nekdy v zari zkusim a uvidim
180km se celkem dá ujet. Když se sem tam stavíš do hospy, uteče to jako nic
Rychlost zabíjí!
musim mit cil
Tak to pak musíš vytyčit trasu s dostatečným výskytem občerstvovacích stanic
Rychlost zabíjí!