Jak jednoduche :)
Re: Jak jednoduche :)
Problém s touhle slavnou reformou je v tom, že ta zatím žádná reforma není. Je to zatím jenom o přisypání více peněz do černé díry, aby se jich mohlo víc rozházet. Až mi tahle vláda dokáže, že opravdu chce šetřit ( že s tím tedy zatím ještě ani nezačala) , tak budu si budu od huby odtrhávat radostněji..
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
To je divný, ale já to většinou mám s těmi souhlasnými a nesouhlasnými příspěvky naopak. Asi jsem asociál. :hm
S "důchodovou reformou" jak ji představila vláda mám docela problém. Myslím si, že lze udělat mnohel lepší řešení.
Co se týče těch křiklounů na novinkách, tak bych i věřil tomu, že hodně z nich má minimální plat a zbytek dostává bokem a tím okrádají stát na daních. Ale ve finále čekají, že od státu dostanou štědrý důchod.
Co se týče těch křiklounů na novinkách, tak bych i věřil tomu, že hodně z nich má minimální plat a zbytek dostává bokem a tím okrádají stát na daních. Ale ve finále čekají, že od státu dostanou štědrý důchod.
celej problém u důchodový reformy spočívá v malý informovanosti veřejnosti, respektive chybí polopatické informace, které pochopí i obyčejný dělný lid..........další problém je v tom, že u nás neexistuje žádná veřejná kontrola ničeho. Tudíž si skutečně dovedu představit, že prachy vybraný zvýšením DPH skončej ledaskde. Neříkám, že je někdo rozkrade, říkám, že se z nich budou lepit jiný rozpočtový díry. A to je špatně.
Niko nadžanel ko kerdža
asi jo....a kdoví jestli nejseš i sociopatMyšpulín píše:To je divný, ale já to většinou mám s těmi souhlasnými a nesouhlasnými příspěvky naopak. Asi jsem asociál. :hm
Niko nadžanel ko kerdža
a jak si to představuješ?? (já bych řešení měl, ale netřeba tady škádlit moderátora, který je zjevně poněkud úzkoprsý)Smyl Flek z Nohavic píše:nebo vyřadit tu starou z produktivního života.
Niko nadžanel ko kerdža
Ono je potřeba se na to koukat komplexně. Nesouhlasím s výkřiky ani na jednu stranu. Ani s těmi levicovými a ani a pravicovými. Docela dobrý koment je zde.
http://www.penize.cz/duchody/195874-tom ... d=20110308
Prouzu čtu velmi často a většinou se s ním ztotožňuji.
http://www.penize.cz/duchody/195874-tom ... d=20110308
Prouzu čtu velmi často a většinou se s ním ztotožňuji.
reformu ano
ale vydávat zvýšení DPH za část důchodové reformy, to už je opravdu moc
ale vydávat zvýšení DPH za část důchodové reformy, to už je opravdu moc
žádná levice a pravice není. Jsou jen zloději a ještě větší zloději
Naposledy upravil(a) Smrťák dne úte 08 bře 21:05, celkem upraveno 1 x.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Neměl jsem na mysli nic menšího než tomu dát ještě čas, až ona generace zestárne přirozenou cestou. A to neříkám jen kvůli ouzkoprsému moderátorovi.Pickuper píše:a jak si to představuješ?? (já bych řešení měl, ale netřeba tady škádlit moderátora, který je zjevně poněkud úzkoprsý)
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)