za 20 let budeš zase freeDeli píše:tak free může bejt všechno, ale pak mě zabásnou, dostanu 20 let a bude
IT poradna
Re: IT poradna
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Movie Maker používám já a polovina uživatelů YouTube. Jako poslouchá mě, ale někdy je to fakt pecka přijít na to, jak dosáhnout toho, co potřebuju...Deli píše:Tak jako neni to žádnej rychlík, ale zase nějaká velká tragédie to neni Tak mi poraď něco free na střih Já myslel, že používáš Movie makter
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
video z kamery v aute striham avidemux-em. Perfektni, klik cvak a hotovo. A je free a ma par MB
To je fajn, že ho používáš A že bys mi třeba poradil?Volivovej volej píše:Movie Maker používám já a polovina uživatelů YouTube. Jako poslouchá mě, ale někdy je to fakt pecka přijít na to, jak dosáhnout toho, co potřebuju...Deli píše:Tak jako neni to žádnej rychlík, ale zase nějaká velká tragédie to neni Tak mi poraď něco free na střih Já myslel, že používáš Movie makter
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
hele, to je pěkný už mam ustřiženo, ale jak to uložim? Dal jsem normálně file->save->save video a jednak mi to nenabídne příponu, tak když udělam XYZ.avi, tak to sice pak Media player otevře, ale nepřehraje Já se z toho fakt picnuPeTr7650 píše:video z kamery v aute striham avidemux-em. Perfektni, klik cvak a hotovo. A je free a ma par MB
Ha, už vim jak na to Sice to mam beze zvuku, ale už to jede Petr je nejlepčí
nahore, jak je video a audio, tak to musis navolit. na video pouzivam MPEG-4 ASP (xvid) a na audio MP3 (lame). A fici jak vitr
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Když to se těžko radí, pokud jsem na stejný problém ještě nenatrefil a nemusel ho řešit.Deli píše:To je fajn, že ho používáš A že bys mi třeba poradil?
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Tak Petr dobře poradil, spokojenost Děkuji