Koronavirus
Re: Koronavirus
ŘB : nevím co jsi viděl, slyšel ani nevím jak to reálně je.
TV nesleduju a zprávám se snažím vyhýbat v rámci možností i na interenetu, nicméně stav jsem z toho o čem mluvíš pochopil už dřív i z kusých informací. A Slovenska + testování u nás v důchoďácích.
Jak to teoreticky může dopadnout ? Jednoduše...
Udělají to testování / očkování povinně nepovinné. Jako u dětí. Fyzicky tě nemůže nikdo donutit to skutečně absolvovat, nicméně dostaneš sociální trest. V lepším případě se bude vztahovat jen na tebe. Nebudeš smět tam nebo onde apod. V horším případě se bude vztahovat i na lidi se kterými třeba žiješ v domácnosti - typicky manželka, děti.
Může to dopadnout i Covid-pasem. Nebudeš-li očkován, nepojedeš do Norska....Německa atd...Jistěže Chorvatsko a průjezdní země budou mít pochopitelně vyjímku ! No jistě.
Serou mě. Jakoby nestačilo rvát (někdy nepotřebné HOWG) vakcíny do dětí. Teď se někdo posral a chce vakcínu, která vznikla za cca 6měsíců do dospělých. Léčbu na rakovinu dodneška ty kurvy nemají, ale na Covid vznikla za půl roku, když ostatní vakcíny se vyvíjí x-let a dalších 5let se schvalují, testují...
A ty kontroly na hranicích to je na dýl. Otec je v zásadě pendler. +/- . A to, co mi říkal v době, kdy projížděl Rozvadovem v momentě, kdy v TV stál u pultíku Babiš a de facto (nepřeháním zase moc) sděloval veřejnosti, že na ROzvadově je armáda, policie a stojí tam polní nemocnice...Tak to bylo k smíchu a je i dnes. Nikdo tam není.
TV nesleduju a zprávám se snažím vyhýbat v rámci možností i na interenetu, nicméně stav jsem z toho o čem mluvíš pochopil už dřív i z kusých informací. A Slovenska + testování u nás v důchoďácích.
Jak to teoreticky může dopadnout ? Jednoduše...
Udělají to testování / očkování povinně nepovinné. Jako u dětí. Fyzicky tě nemůže nikdo donutit to skutečně absolvovat, nicméně dostaneš sociální trest. V lepším případě se bude vztahovat jen na tebe. Nebudeš smět tam nebo onde apod. V horším případě se bude vztahovat i na lidi se kterými třeba žiješ v domácnosti - typicky manželka, děti.
Může to dopadnout i Covid-pasem. Nebudeš-li očkován, nepojedeš do Norska....Německa atd...Jistěže Chorvatsko a průjezdní země budou mít pochopitelně vyjímku ! No jistě.
Serou mě. Jakoby nestačilo rvát (někdy nepotřebné HOWG) vakcíny do dětí. Teď se někdo posral a chce vakcínu, která vznikla za cca 6měsíců do dospělých. Léčbu na rakovinu dodneška ty kurvy nemají, ale na Covid vznikla za půl roku, když ostatní vakcíny se vyvíjí x-let a dalších 5let se schvalují, testují...
A ty kontroly na hranicích to je na dýl. Otec je v zásadě pendler. +/- . A to, co mi říkal v době, kdy projížděl Rozvadovem v momentě, kdy v TV stál u pultíku Babiš a de facto (nepřeháním zase moc) sděloval veřejnosti, že na ROzvadově je armáda, policie a stojí tam polní nemocnice...Tak to bylo k smíchu a je i dnes. Nikdo tam není.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím. Zejména v době, kdy je pomalu trestným činem říct “buzna” nebo “černej”, tak oni si rozdělí společnost na občany a občany druhé kategorie. A vůbec nikoho nezajímá, že se jedná o zdravotní informaci, do které je každému hovno nebo že to je protiústavní. Všichni jak ovce
A to je přesně ono - dovolíme jim to a tak zkouší, kam až mohou zajít.
Ad vakcína: jsem stejného názoru. Léčivo s 90% úspěšností by se za normálních okolností do prodeje vůbec nedostalo.
A to je přesně ono - dovolíme jim to a tak zkouší, kam až mohou zajít.
Ad vakcína: jsem stejného názoru. Léčivo s 90% úspěšností by se za normálních okolností do prodeje vůbec nedostalo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mě vadí, že chtějí očkovat, ale přitom mi nikdo neřekne co mi ta nemoc může udělat. Hlavně z dlouhodobého hlediska. Například po naprosto bagatelizovaných chlamydiích, které žádný doktor nechce a nebude řešit až na asi 3 odborníky v ČR máš reálně a prokazatelně srůsty mezi orgány. Možné ne každej, asi i záleží jak moc ti ty chlamydie naložily, ale prostě výskyt tady je. A přitom můžeš být bezpříznakový, nebo jen přenašeč.
A Covid někdo prodělá taktéž bez příznaků, někdo jen přenáší. Ale očkovat by se měli všichni. Aha.
Jako já nepopírám, že tady ta nemoc je. Nepopírám, že je zřejmě velmi infekční. Nepopírám jakousi míru smrtnosti.
Ale zdravotní dopady mi nikdo neřekl, nevím ani jestli po prodělání jsme imunní popř. jak dlouho. Nikdo mi neřekl jestli to můžu chytnou jen jednou,nbeo dvakrát, nebo co jako, ale očkovat vakcínou, která vznikla v řádu měsíců by mě chtěli.
Manželka je na biologické léčbě. Je to fakt drahé. Plně hrazené pojišťovnou. Variant je víc. Jednu odmítla. Ve vedlejších příznacích (a s celkem velkou četností) tam byl vznik rakoviny
Jakože what....Tak nebudete mít XY, ale přijde na návštěvu ráček. Ty vole...A to je lék vyvíjený roky. Takže důvěru v Ruskej / Tureckej / Americkej a jinej anticovid fakt nemám.
A upřímně doufám, že až nadejde čas lámání chleba, že mi doktorka na mou žádost zapíše, že jsem očkován byl, ačkoliv ne. Doufám v to.
A Covid někdo prodělá taktéž bez příznaků, někdo jen přenáší. Ale očkovat by se měli všichni. Aha.
Jako já nepopírám, že tady ta nemoc je. Nepopírám, že je zřejmě velmi infekční. Nepopírám jakousi míru smrtnosti.
Ale zdravotní dopady mi nikdo neřekl, nevím ani jestli po prodělání jsme imunní popř. jak dlouho. Nikdo mi neřekl jestli to můžu chytnou jen jednou,nbeo dvakrát, nebo co jako, ale očkovat vakcínou, která vznikla v řádu měsíců by mě chtěli.
Manželka je na biologické léčbě. Je to fakt drahé. Plně hrazené pojišťovnou. Variant je víc. Jednu odmítla. Ve vedlejších příznacích (a s celkem velkou četností) tam byl vznik rakoviny
Jakože what....Tak nebudete mít XY, ale přijde na návštěvu ráček. Ty vole...A to je lék vyvíjený roky. Takže důvěru v Ruskej / Tureckej / Americkej a jinej anticovid fakt nemám.
A upřímně doufám, že až nadejde čas lámání chleba, že mi doktorka na mou žádost zapíše, že jsem očkován byl, ačkoliv ne. Doufám v to.
Nikdo ti po necelém roce neřekne, zda, jaké a jak významné následky prodělání corony zanechá. Bude to stejně jako u zmiňovaných chlamydií nebo u boreliozy. Většina bez problémů, část i bez příznaků, ale určitou část borelioza sestřelí na furt. I teď je plno i mladých lidí, kteří jsou i po lehčím průběhu corony dlouhodobě našrot. Viděl jsem o tom několik pořadů v německé tv, kde ti lidé udávali jména a obličej jim nebyl zakrýván. Nejsou i po půl roce schopni plnohodnotného života, i když předtím byli štíhlí sportovci bez problémů. Doktoři ty případy zkoumají, protože na jaře měli oproti nám plno nemocných. U nás je na zkoumání zatím krátká doba, možná ani není vůle a hlavně asi peníze.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jerry: že to neřeknou ale neznamená, že to nevědí. A to je ten problém. Už jenom fakt, že politici uvažují o zákonu, jak znepřístupnit některé informace lidem, je sakra problém!
Ano, tohle se říká, resp. je to známý průser. Ale - osobně nevěřím tomu, že to jsou lidé, co mají v pořádku imunitu, nic jim nebylo a Covid s nimi takto zamával. Osobně se domnívám, že jenom netušili, že jim něco je. Tohle je to B, které zatím nikdo nepotvrdil a ani nevyvrátil.Viděl jsem o tom několik pořadů v německé tv, kde ti lidé udávali jména a obličej jim nebyl zakrýván. Nejsou i po půl roce schopni plnohodnotného života, i když předtím byli štíhlí sportovci bez problémů.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ad očkování: pamatuji si to blbě, když se tady někdo chtěl promořovat, jaká lavina nevole u odborníků se vytvořila - že imunita vůči C19 je jenom velmi krátkodobá a dokonce ten, kdo ho měl v první vlně, jej klidně může dostat i teď? Tak k čemu vakcína? Nebo každé 3 měsíce?
A neříkejte mi nikdo, že nic o tom neví... Když jsou schopni vyvinout vakcínu, která funguje, musí o tom viru vědět vše. Komplet vše.
A neříkejte mi nikdo, že nic o tom neví... Když jsou schopni vyvinout vakcínu, která funguje, musí o tom viru vědět vše. Komplet vše.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jerry - ano. A o tom to je. Nevedi, ale sracky do tebe cpat budou. Bezna vakcina ma v sobe i v tomto stoleti strasny sracky. Jako...ja FAKT nejsem nejaky Eko/Bio/Racio hipik. Ale cim jsem starsi, tim vic si vazim dosavadniho zdravi a hlavne tim mene verim tem,kdo mi rikaji s usmevem na rtu co mam delat pro sve dobro.
O případném imunitním deficitu netuší většina těch, co ho má. Protože kompletní testy imunity ve všech směrech stojí desítky tisíc. A to zdravotní pojišťovna zaplatí, až když dotyčný má opakovaně vážné problémy. A přitom těch lidí s určitým imunitním deficitem jsou až desítky % v populaci. Žijou v pohodě, dokud se nesetkají se závažnou chorobou. Třeba tu boreliozu zase až tolik lidí nechytí, proto i malé procento trvale postižených. Coronu chytí mraky lidí a kolik z nich může mít nějaké celoživotní postižení, ukáže budoucnost. To je na tom největší průšvih, potenciálně hodně i mladých invalidů ve společnosti. Klidně i ty desítky %.řidičBOB píše:Ano, tohle se říká, resp. je to známý průser. Ale - osobně nevěřím tomu, že to jsou lidé, co mají v pořádku imunitu, nic jim nebylo a Covid s nimi takto zamával. Osobně se domnívám, že jenom netušili, že jim něco je. Tohle je to B, které zatím nikdo nepotvrdil a ani nevyvrátil.Viděl jsem o tom několik pořadů v německé tv, kde ti lidé udávali jména a obličej jim nebyl zakrýván. Nejsou i po půl roce schopni plnohodnotného života, i když předtím byli štíhlí sportovci bez problémů.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- Lachende Bestien
- Letec
Přistoupíme-li na hypotézu o desítkách procent lidí se závažnými imunitními nedostatky, na jejichž základě je může doživotně poškodit jeden mikroorganismus, jaktože byrokradi s masově-mediálními mrdkami a experdy neřeší tuto zjevnou a závažnou příčinu, a místo toho od této nanejvýš důležité skutečnosti odvádějí pozornost a vyvolávají a udržují masovou hysterii a neustále omezují základní práva a svobody člověka, třeba mu zakazují vydělat si ve svém oboru na základní životní potřeby, i když tyto cizopasné manipulátory živí či živil po desetiletí?
Proč asi, že ano... Výrobci a prodejci vakcín už se třesou na biliony vydělané na velké části otupělé a hlavně ustrašené populace, navíc zcela bez jakéhokoli rizika - za případné vážné "vedlejší" negativní účinky na zdraví "pokusných králíků" a/nebo potenciální nefunkčnost či nebezpečnost svého produktu totiž nenesou ani náznak zodpovědnosti!
To by ovšem výše zmíněný značný díl obyvatel nesměl mít tak hnědé trenky, že by je ani vyhlášený expert na praní Tix z České Sody nevyčistil.
A v případě strachem každodenně zužovaného vědomí těmto lidem zjevně ani jejich mnohdy velmi nadprůměrně trénovaný intelekt nepomůže, (paradoxně) je tomu spíše naopak, protože jsou velmi zdatní ve vytváření propracovaných racionalizací svých tíživých úzkostí.
Jedno je každopádně jisté. Pokud se některým lidem doposud tento ďábelský nanovrah babiček a malých dětí vyhýbal, s vakcínou ho konečně dostanou.
Proč asi, že ano... Výrobci a prodejci vakcín už se třesou na biliony vydělané na velké části otupělé a hlavně ustrašené populace, navíc zcela bez jakéhokoli rizika - za případné vážné "vedlejší" negativní účinky na zdraví "pokusných králíků" a/nebo potenciální nefunkčnost či nebezpečnost svého produktu totiž nenesou ani náznak zodpovědnosti!
To by ovšem výše zmíněný značný díl obyvatel nesměl mít tak hnědé trenky, že by je ani vyhlášený expert na praní Tix z České Sody nevyčistil.
A v případě strachem každodenně zužovaného vědomí těmto lidem zjevně ani jejich mnohdy velmi nadprůměrně trénovaný intelekt nepomůže, (paradoxně) je tomu spíše naopak, protože jsou velmi zdatní ve vytváření propracovaných racionalizací svých tíživých úzkostí.
Jedno je každopádně jisté. Pokud se některým lidem doposud tento ďábelský nanovrah babiček a malých dětí vyhýbal, s vakcínou ho konečně dostanou.