řidičBOB píše:Já bych se až tak netěšil... FR (komouši) GR (komouši) podpoří...a protlačí to i přes obrovského fakáče ze strany GR směrem k EU. Nakonec couvne i das Merkel, GR dostane prachy a bude zase (na pár měsíců) klid.
EU je měla nakopat do těch jejich smradlavých a líných prdelí už před 5ti lety! Dneska už na to není politická vůle...co kdyby se někdo všimnul, že se jim ten domeček zhroutil a že ty zmrdy v EU vlastně nikdo nepotřebuje?!
To bylo jasné od počátku...komouš komouše nezradí.
Bohužel tímto dnem se rozpadla veškerá naděje na to, že někdy dojde ke GRexitu, resp. k exitu všech států, které na "pobyt" v EU nemají a byl by pro ně mnohem výhodnější návrat k vlastní měně.
Tohle je prostě to nejhorší rozhodnutí z těch nejhorších možných - ale nakonec, čemu se divit - přece rozhoduje pořád ta stejně prašivá EU. Takže se vlastně (alespoň pro mne ne) žádné překvapení nekonalo.
Ale nejvic to odserou obyvatele Recka, bankrot by byl lepsi i pro ne (z dlouhodobyho hlediska). Jinak reci nechteli dalsi utazeni opasku a nemci nechteli pucit dalsi penize....no vysledek je ze reci budou priduseni jeste vic a zatahnou to nejvic zase nemci
Před čtrnáctou hodinou jsem tedy dorazil za sluníčkáři. Na transparentech měli samou pravdu a lásku, většinou orámovanou nějakou růží Sociální demokracie, případně čtyřlístky Zelených, vesměs k zblití; mimochodem, věděli jste, že výše uvedené strany mají nějaké přípravky, které se jmenují „Mladí sociální demokraté“ a „Mladí zelení“?
Ačkoliv Okamura byl pro toto publikum dost politicky korektní, dostávalo se mu hlasité podpory a dav v podstatě nabuzoval sám sebe. Někdy až moc; vtipné bylo, když jakýsi dvoumetrový holohlavý potetovaný svalovec (silný jako býk a chytrý také tak) s vlajkou DSSS či ND zařval: „Kurva, proč ho posloucháme, vždyť je to Japonec!“
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
„Doktor Uzunoglu kroutí hlavou nad tím, proč se česká vláda rozhodla přijmout do země několik desítek ( Poznámka autora - pozor, dnes už se počítá s tisíci) uprchlíků. "Jsem rozhodně proti přijetí uprchlíků ze Sýrie. Česko se v tomto ohledu doposud ze všech evropských zemí chovalo nejrozumněji, takže by v tom mělo pokračovat. My Kurdové, kteří zde žijeme v emigraci, totiž máme informace, že jde o rodiny islámských bojovníků. Těch, co tam bojují proti našim lidem, ale své rodiny by rádi skryli v Evropě v bezpečí, aby mohli vraždit dál," říká pevným hlasem.
Tak esli tohle zmr. Chovanec ví (jakože z pozice své funkce musí), tak imho podpis pod souhlasem s umístením byť i jen jednoho nelegálního čmouda bych považoval za vědomou VLASTIZRADU!
Edelson předpovídá největší finanční krizi v historii světa – včetně kolapsu solventnosti vlád – jenž má začít 7. října 2015 – tj. ve stejný týden, kdy to předpovídá Armstrong – při níž se rozpadne Evropská unie.
Začínám se velmi těšit na začátek říjence.... nejen proto že bude podzim a už nebude horko....