Lampárna (stěžovatelna)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lampárna (stěžovatelna)
jj, jak říkali v servisu - olej už ty motory nežerou, ale sere se tam mraky jiných věcí
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
hele v BUS pruhu v Praze muze jezdit kdejaky busacky kokot nebo jen mhd? kolikrat tam jede bus ve kterym je jen ridic co jede nekam pro cinany. to mi nepripada moc right
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
dokonce i taxikokot
mna by zaujimalo, ci k taxikok sa radia aj UBERkok a BOLTkok
mna nasrali teraz robotnici z firmy pre plastove okna, ktori prvykrat nahovno odrezali a zasadili vnutorne parapety, clovek reklamoval a prisli druhykrat ,kde sa zas vybavovalo volno a presun nabytku od okien a oni najprv vytrhnu parapet,spravia svincik a zistia,ze objednali kratke nove parapety, robotnik mi cez telefon dava vyhovorky, ako sa to neda ,az musim sa pytat, ci mam volat sefovi a nakoniec poslat mame na messenger fotku s nakresom, ako sa to da a potom to az potvrdi ,ze mam pravdu a tak sa to da. Ale suma sumarum, parapet vytrhnuty, novy kratky, bordel zas v byte a dalsie spotrebovane volno...Tu fakt,co si clovek nezrobi sam, to nema. A mozme si dat o tyzden repete.
Volal som na firmu a odkazal,ze ti robotnici ,co nic nevedia,nech uz ani omylom nechodia.
Bonus je,ze ako prisli prvykrat a povedal som: Dobry den, ako sa mate...odpoved, nechce sa nam robit...a potom sli robit okna. No mal som chut ich otocit v dverach,ze co to je za spravanie
mna nasrali teraz robotnici z firmy pre plastove okna, ktori prvykrat nahovno odrezali a zasadili vnutorne parapety, clovek reklamoval a prisli druhykrat ,kde sa zas vybavovalo volno a presun nabytku od okien a oni najprv vytrhnu parapet,spravia svincik a zistia,ze objednali kratke nove parapety, robotnik mi cez telefon dava vyhovorky, ako sa to neda ,az musim sa pytat, ci mam volat sefovi a nakoniec poslat mame na messenger fotku s nakresom, ako sa to da a potom to az potvrdi ,ze mam pravdu a tak sa to da. Ale suma sumarum, parapet vytrhnuty, novy kratky, bordel zas v byte a dalsie spotrebovane volno...Tu fakt,co si clovek nezrobi sam, to nema. A mozme si dat o tyzden repete.
Volal som na firmu a odkazal,ze ti robotnici ,co nic nevedia,nech uz ani omylom nechodia.
Bonus je,ze ako prisli prvykrat a povedal som: Dobry den, ako sa mate...odpoved, nechce sa nam robit...a potom sli robit okna. No mal som chut ich otocit v dverach,ze co to je za spravanie
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mattone: to podle toho, jestli je ten pruh vyhrazený pro BUS nebo pro BUS MHD.
Pokud má Uber licenci na smluvní přepravu osob, tak může...
Pokud má Uber licenci na smluvní přepravu osob, tak může...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Powerbox? Na spojce co, přítlačák setrvák nebo lamela či ložisko? Beru že to dají komplet nové ale nemůže odejít vše naráz.řidičBOB píše:3,5 roku starej Transporter, najeto 180t km - odešla na komplet spojka + prasklá hlava
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Žádnej powerbox.
Odešel nejdřív spojkový válec. Po výměně to fungovalo asi 14 dní a pak ložisko a tak to vyměnili komplet.
Odešel nejdřív spojkový válec. Po výměně to fungovalo asi 14 dní a pak ložisko a tak to vyměnili komplet.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Je fakt, ze Fenixy k obleku na oficialni akci si vezme malokdo. No ale jsou taci…HondaMan píše:Jj, tohle mě napadlo už mockrát, ale zatím jsem neviděl smartwatch, za které bych se "nestyděl", takže své peníze raději posílám do Švýcarska místo Číny.
vs
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/