Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
A jak se s tím uživatelsky žije? To chodíte s rukou na uchu jak ochranka v nákupáku nebo je to víc user friendly? Díky
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Podle okolního kraválu.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Ne, proste rokou ridim, jedu na kole, visim na ferate, jedu sekackou a mluvim...funguje to naprosto ok.Stepan píše:A jak se s tím uživatelsky žije? To chodíte s rukou na uchu jak ochranka v nákupáku nebo je to víc user friendly? Díky
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já už netrpělivě čekám, až T-debile pustí e-SIM do AW... To pak bude ještě o kus dál jejich využitelnost.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
a to zatim nejde?
Ja teda nemam lte verzi ale esim mam v xs
Citroen C4 GP
Nejde, protoze to neni uplne jako esim. Do AWLTE potrebujes v podstate oficialni klon sim co mas v iP. Kdyby to u nas fungovalo, tak uz to davno mam.rhinos píše:a to zatim nejde?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem ready HW, ale T-debile pokulhává
eSIM mám v tlf taky.
eSIM mám v tlf taky.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Stěžuju si na paypal.
Potřebuju rychle něco koupit na ebay (firemně), taxi na paypal pošlu CZK z firemního účtu, abych to moh zaplatit paypalem a ti debilové to poslání peněz vyhodnotili jako "podezřelou" aktivitu a paypal účet dočasně zablokovali. Kurwy.
Taxem to musel zkusit odblokovat, ale to trvá, takže sem stejně nakonec ten nákup platil kartou, bo to strašně spjechá.
Potřebuju rychle něco koupit na ebay (firemně), taxi na paypal pošlu CZK z firemního účtu, abych to moh zaplatit paypalem a ti debilové to poslání peněz vyhodnotili jako "podezřelou" aktivitu a paypal účet dočasně zablokovali. Kurwy.
Taxem to musel zkusit odblokovat, ale to trvá, takže sem stejně nakonec ten nákup platil kartou, bo to strašně spjechá.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Lachende Bestien
- Letec
Posílání peněz na svůj účet je skutečně velmi podezřelé - za pohodlí internetových plateb po celé kouli se platí - v tomto případě naprosto odosobněnými technologiemi a algoritmy, které často způsobí víc škody než užitku.
Osobně jsem se občas setkal s podobnými hláškami při surfování na netových vlnách, třeba gůgl to na mě párkrát zkusil, i když největšího šmíráka už delší dobu na vyhledávání informací nepoužívám (duckduckgo.com beru za pro mé potřeby lepší alternativu, hlavně kvůli možnostem nastavení omezení sběru dat korporacemi, a výsledky hledání považuju za dostatečně relevantní).
Osobně jsem se občas setkal s podobnými hláškami při surfování na netových vlnách, třeba gůgl to na mě párkrát zkusil, i když největšího šmíráka už delší dobu na vyhledávání informací nepoužívám (duckduckgo.com beru za pro mé potřeby lepší alternativu, hlavně kvůli možnostem nastavení omezení sběru dat korporacemi, a výsledky hledání považuju za dostatečně relevantní).
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
3,5 roku starej Transporter, najeto 180t km - odešla na komplet spojka + prasklá hlava motoru To se moc ve Vlkohradu tedy nepředvedli. Pamatuju tyhle auta s půl míčem na hrbu v pohodě...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time