Counter Strike 1.6 fičí i na integrované, nic jiného nemá smysl řešitmerlin píše:Vsetky tie Vase Lenova maju integrovanu grafiku, moja Toshiba ma externu ATI. Na tom si clovek kludne zahra aj nejaku starsiu hru...
IBM ThinkPad pro Voleja
Re: IBM ThinkPad pro Voleja
myslíš ten edge? To není klasický TP...glider píše:porovnavat Probook s Thinkpadom?
to snad nie, ked tak Elitebook
za 3000kc naviac to rozhodne stoji (Thinkpad
Ja viem ze to ma mensiu vydrz na baterie a viac sa to zahrieva, ale kto by sa rad obcas nezahral
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
jsou i takovímerlin píše:Ja viem ze to ma mensiu vydrz na baterie a viac sa to zahrieva, ale kto by sa rad obcas nezahral
Výdrž na baterky a hřejivost bych za možnost zahrát si nevyměnil. Stejně nejlepší hry jsou ty starý a ty běhaji krásně i na integrovaný.
TSs
Ja na mojej ATI spustim aj Metro 2013 alebo Mafiu 2, samozrejme len ked obmedzim detaily...vasco píše:Counter Strike 1.6 fičí i na integrované, nic jiného nemá smysl řešit
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Já zatím zkoušel ModernWarfare3, Battlefield 3 a Skyrim a vše na high-details ještě před výměnou za SSD a se 4GB paměti. i7 2,2GHz a ATI6750 512MB.merlin píše:Ja na mojej ATI spustim aj Metro 2013 alebo Mafiu 2, samozrejme len ked obmedzim detaily...vasco píše:Counter Strike 1.6 fičí i na integrované, nic jiného nemá smysl řešit
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Jo, zůstaneme u ThinkPadu. U poctivého ThinkPadu, žádný otrsaný Edge. Tak se hlavně rozhodnout, jestli 14 palců, nebo 15...
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
Já hlasuju pro 14ku, ale asi pro to nemám rozumný důvod, snad že jen v tom bytelném neprůstřelném černém plastu už ta 15" na mě působí jako obr, ta 14ka je furt tak nějak akorát...
Já hlasuji pro max 13". Už několikátým rokem funguji z 90% jen na 12" a i 14" Probook mi přijde hrozně veliký.
Pokud mají stejné rozlišení, tak bych neváhal.
Pokud mají stejné rozlišení, tak bych neváhal.
2.9T RWD