Politický koutek
Re: Politický koutek
treba si z toho Bob veme pouceni v pristich volbach
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mýlit se je lidské...a já si z toho ponaučení rozhodně vezmu!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Hlavně se mi libí Machovo vyjádření, že jebe na ty jejich euro-výbory a bude se pak soustředit na český parlamentní volby. Kde chce být první na kandidátce a pak, že přenechá euro-poslance dalšímu z řad svobodných. Mám z toho jeho postoje radost.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Nevím jak kdo viděl dnešní hyde-park, ale bylo to výživné pokoukání. Můj objektivní úsudek je trochu zastřen tím, že Machovi fandím, ale i tak mi přišlo že byl "ostřílený" matadorům velmi slušnou protiváhou. V jednu chvíli se dokonce i kníže Karl na chvíli probudil a skoro se vzteky zakuckal, když Mach vyvracel jeho tlachání.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Nechtěl bych působit jako pesimista, ale Mach se tam dostal jen proto, že "fanatičtí" stoupenci Svobodných přišli "všichni", zatímco stoupenci ostatních stran se na to vysrali, protože jsou EU politikou znechuceni.
Vůči parlamentním volbám přišla volit ani ne třetina, zatímco Macha přišlo zvolit o třetinu méně voličů. Nejsem si jistý, zdali se mu elektorát nějak výrazně rozrostl.
Ale jsem rád, že jim to konečně vyšlo. Snad o nich v médiích bude více slyšet a dostanou se i do parlamentu.
Vůči parlamentním volbám přišla volit ani ne třetina, zatímco Macha přišlo zvolit o třetinu méně voličů. Nejsem si jistý, zdali se mu elektorát nějak výrazně rozrostl.
Ale jsem rád, že jim to konečně vyšlo. Snad o nich v médiích bude více slyšet a dostanou se i do parlamentu.
2.9T RWD
To mas pravdu, na druhou stranu tohle ta strana potrebovala jako sul. Pevne doufam ze spousta lidi ktera je nevolila kvuli propadnuti hlasu apod uz je ted volit bude. A taky mozna pritahne novy volice diky tomu ze bude vyrazne vic videt a dostavat prostor....
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
http://www.novinky.cz/domaci/337465-sle ... o-300.html
Komu tím zase nahrávají do karet ...
Komu tím zase nahrávají do karet ...
- GeneHawkins
- Letec
Tvl to jsou teorie... A co když je to přesně naopak? Je to stejně dobrá teorie, jako ta tvoje...HondaMan píše:Nechtěl bych působit jako pesimista, ale Mach se tam dostal jen proto, že "fanatičtí" stoupenci Svobodných přišli "všichni", zatímco stoupenci ostatních stran se na to vysrali, protože jsou EU politikou znechuceni.
Zastávám naprosto stejnej názor jako Hondí mužík a většina politologů. Fanatickejm příznivcům této partaje se to přirozeně nelíbí, ale to je tak všechno, co s tím můžou v tuto chvíli dělat. Další volby ukážou, kdo měl pravdu
Niko nadžanel ko kerdža