Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
davson12
Autoškolák

Re: Politický koutek

Příspěvek od davson12 »

Včera byla hustá debata na čt jedna s Jílkovou ohledně lustračních osvědčení. Jsem myslel, že tam na sebe vlítnou :D
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

V zabavování mají taky mnoho praktických zkušeností z minulosti:
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... jetku.html
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tuhle připomínku výročí KK sem čet na dfensovi už minulý týden a málem na ni zapoměl.... až sem v pondělí kdesyk daleko v Ázii (čti dědina jejíž jméno sem už zapoměl - východně od Spišskej Novej Vsi - mmchd bylo tam silně začmouďěno.... :D - normálně viděl u cesty takovou tu betonovou trubku nastojato, určenou k lepení plakátů a na ní výrazný plakát: KK * 19.4.1944 +3.3.1994 a s velkou fotografií.... ^:)^
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

V clanku od Covera na DF :D
Obrázek
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

gunlex mj. i na thému všeobecné situace v eurokocourkově...
Jeden můj kamarád říká, že je nejohroženějším druhem. „Jsem bílý, mám vysokoškolské vzdělání, nejsem homosexuál, neberu drogy, mám práci a trvalé bydliště. Mě neochrání nikdo“. Nějak k tomu nemám co dodat.
Chvílema mám naprosto stejný pocit 8-x

celé tu
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Njn, blíží se soudný den. Je třeba vylézt na barikády rasové obrany. Bílý evropan (árijec) je v ohrožení v jakém ještě nikdy ve své historii nebyl. Nelze připustit zánik této v mnohém vyjímečné rasy. My, árijci, lidé evropského původu, kteří jsou rasově uvědomělí
musí teď zasvětit své životy přežití a evolučnímu pokroku našich soukmenovců. Věřím, že svou povinnost si splníme. Nevzdáme se své svobody a celé naší existence na úkor multikulturality ani jakékoliv jiného zhoubného systému. Věřím, že uchováme své dědictví i těžce vybojovaná práva a svobody.
Niko nadžanel ko kerdža
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

ja myslim, ze bratr Rus nas jednou pred rucnikari a jinymi zivly zachrani. ;-)
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

mno nevím, nevím, aji v rusku sa musí Josif v hrobě otáčať.... fčíl v soči už aji za rusko v kerési dispiclíně startoval čmoud jaxfiňa .....
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

mmira píše:ja myslim, ze bratr Rus nas jednou pred rucnikari a jinymi zivly zachrani. ;-)
.... a já bych nebyl v zásadě proti. Ruský bílý nacionalismus se vším co k tomu patří se mi zamlouvá, a osoba Vladimira Vladimiroviče taktéž elementárně splňuje nároky kladené na silného vůdce. A pokud by tato cesta měla být jediná, která zajistí přežití a rozvoj bílých evropanů tak já jsem pro. V boji o přežití rasy a její kultury je nutno i skousnout nějaké to malé zlo v podobě područí silnějšího bratra. Navíc být v něčím područí máme dáno historicky a jsme na to zvyklí. A je jedno jestli je to Rakousko-Uhersko, Třetí říše, Evropská unie nebo Rusko :)
Niko nadžanel ko kerdža
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Petr Mach o zákazu igelitek (další EURO norma, bez které je náš život prázdný a marný a hlavně euro-eko-nekompatidebilní) a volbách do EuroParlamentu:
V EU bankrotuje jeden stát eurozóny za druhým. Celá evropská ekonomika stále více zaostává za světem a eurokomisaři řeší zákaz igelitek. I to svědčí o stavu Evropské unie. EU vlastně chrlí jednu takovou pitomost za druhou. To bychom měli zastavit, jestli máme pud sebezáchovy.
Celé tu
Odpovědět