Tak snad je to klasika v podobe 5.56NATO a ne lightverze .22pavproch píše:Děkuji Ježíškovi - dostal sem "zajímavý" podarek - 72 "ostrých" výstřelů z 9 různých zbraní na střelnici, mj. i útočná puška AR15. Hezky!
VZKAZY
Re: VZKAZY
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
No driv stacilo jezdit na pionyrske tabory do Karlovic vzdy kdyz dojeli kluci z Lidovich milici tak jsem tam vystrilel aspon jeden zasobnik
Citroen C4 GP
Taky na ty střelby na táborech vzpomínám + mám z nich jeden děsivý zážitek, kdy sme si jako děcka hráli s koltem a až potom instruktor zistil, že v něm byl jeden (ostrý) náboj.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pistole nevim ja strilel bud ze sapiku nebo jeste radeji z lehkeho kulometu
Citroen C4 GP
Čekal bych spíš jízdu v ostrém rallye speciálupavproch píše:Děkuji Ježíškovi - dostal sem "zajímavý" podarek - 72 "ostrých" výstřelů z 9 různých zbraní na střelnici, mj. i útočná puška AR15. Hezky!
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Me jezisek prinesl apollo 11pavproch píše:Už asi vím, co si jako technik ynženýr nadělím pod strom..... Lego ISS
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
a je to dobře, nebo špatně? U nás letos bylo pod stromkem doslova hovno, stromek samotný stál ve vánočním dárečku. S tím si budeme muset vystačit ještě pár let
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Až se příště narodím, chcu být notářem. Fčíl sem tam byl - jednoduchá změna v OR, hotovo bylo za 5minut a já/firma o šest a půl litru kratší....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.