Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
domnívám se, že pohnutky či důvody znám. Problém je v tom, že ničení střední třídy, udržování si a získávání voličů darečkováním a malá touha vést stát k prosperitě je mi proti srsti a připadá mi to krátkozraké.
Slow and serious
Ano je to tak, taká politika likviduje strednú triedu. Však to je práve ta rozumne uvažujúca vrstva, ktorá má ešte trocha nezávislosti...
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
http://www.romea.cz/index.php?id=detail ... 2007_10567
http://www.lidovky.cz/gadzove-co-me-zbi ... n_domov_sk
Česká férovka. Čtyři s pálkami na jednoho nebohého cigána. Mělo to být férové. 1 vs 1
Ale co mě překvapilo je použití výrazu etničtí. Jsem měl za to, že je to jen označení pro lidi žijící v jiné zemi než se narodili a žili.
EDIT: Připadá mi to, že to začali používat po těch nedávných útocích. Spíš mi to přijde jako provokace. Označení etnikum se spíš hodí pro cigány.
http://www.lidovky.cz/gadzove-co-me-zbi ... n_domov_sk
Česká férovka. Čtyři s pálkami na jednoho nebohého cigána. Mělo to být férové. 1 vs 1
Ale co mě překvapilo je použití výrazu etničtí. Jsem měl za to, že je to jen označení pro lidi žijící v jiné zemi než se narodili a žili.
EDIT: Připadá mi to, že to začali používat po těch nedávných útocích. Spíš mi to přijde jako provokace. Označení etnikum se spíš hodí pro cigány.
Wiki:Etnikum (z řeckého ἔθνος, ethnos, tj. lid) je pojem, kterým se běžně označuje historicky vzniklá skupina lidí, kteří údajně mají společný historický původ, rasový typ, jazyk, materiální a duchovní kulturu, mentalitu a tradice a obývají společné území; dá se tedy také srovnat s pojmem „kmen“. Ve skutečnosti je představa společného genetického původu příslušníků jednoho etnika zavádějící, a to kvůli migraci a míšení různých etnik mezi sebou, a odborníci proto chápou etnikum spíše jen jako skupinu lidí, kteří sdílí společnou kulturu. Několik etnik může tvořit národ.
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
cigáni si asi myslia, že sú nejaký štátotvorný národ, pričom keby si niekedy založili štát, neviem si predstaviť, kto by na nich robil...Asi by to zasa museli platiť, len tí "etnickí gadžovia".... Ono mať štát a riadiť ho je ťažšia práca ako chodiť po dávky...
mohl se aspon skutalet ze schodu, pak by ta pohadka o ctyrech palkach vypadala verohodneji
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
'Gadžové, co mě zbili pálkami, mi chcípnou pod rukama' Jan tak dále.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Kdyby ho pořádně zbili pálkama tak je mrtvý cikán skurvený zasraný. Je mi na blití jenom nějakého cikorku vidím.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Nebuď rasista tak zrána. Mal by si prejsť prevýchovou mimovládiek, aby si pochopil prínos tohto etnika pre rasistickú spoločnosť gádžov..Smrťák píše:Kdyby ho pořádně zbili pálkama tak je mrtvý cikán skurvený zasraný. Je mi na blití jenom nějakého cikorku vidím.
Čtyři etničtí Češi
... by mě zajímalo, jak poznaj neonacistuMístní Romové se shodují, že útočníci nepatřili mezi neonacisty
to doufám"Bojím se, že za pár měsíců tu může být ještě hodně veselo,"
Niko nadžanel ko kerdža
já jen doufám, že všichna tahle svoloč z nevládních organizací jednou skončí v programu zvláštního zacházeníjulius7 píše: Mal by si prejsť prevýchovou mimovládiek
Niko nadžanel ko kerdža