Brus píše:moje se na tv nediva, ja sleduju jen semtam nejaky sport, sporadicky film, tak jsem sel do projektoru, zatim faze realizace, vse schovane ve stropu, nikde zadny drat, uhlopricka vypoctena cca 100”, tv vysilani od internetoveho providera, no jsem opravdu zvedav na vysledek
mám to takhle už v několikátém bytě a pořád mě to baví... jen úhlopříčka trochu větší.
Jako zdroj používám Shield TV který je přes bt připojen k mobilu, notebooku, reproduktoru a po kabelu k internetu a NAS
Jak rychle jezdite se stresnim boxem po dalnici? Zajima me konstantni trvala rychlost, aby ho to nejak nerozebralo. S nasim rodinnym povozem jezdim vetsinou tech 140-150 a tak po 500 km ho dotahuju, ale ceka me delsi trip pres cely nemecko a zpatky, tak si rikam jestli by to slo rychlejc.
Box je nizkej, sirokej, thule s upinanim pomoci klesti na aero pricniky.
Stepan píše:
Sedět v přesně určený čas na prdeli před bednou, protože vím, že mi tam něco pustí, nemít možnost pauznout a ještě si to nechat přerušovat reklamou fakt není to pravý
Nevím, kdy jsi viděl televizi naposledy, ale už i 10-leté televize, umí pauzy a vrátit - zdržet program o hodinu, takže nemusíš sedět v přesný čas před telkou, ale stačí zapnout a pustit cca o 30min později a reklamy si můžeš přetáčet.