V morových a cholerových epidemiích umírali především chudí. Jseš si jist, že je to Brusel?pavproch píše:škoda, že se podařilo vymýtit morové nebo cholerové epidemie, jedna taková by se fčíl v Bruselu a přilehlém okolí moooooc šikla...
Politický koutek
- GeneHawkins
- Letec
Re: Politický koutek
S tím starým notorem bude ještě srandy... A to má taky jet do Izraele...
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
V tomto má náhodou pravdu, ať si ti sebevrazi závoděj někde mimo veřejné komunikace.
Silnice se při závodech uzavírají a stávají se tak neveřejnými. Nechte rally být. Ti kdo se na ní chodí dívat s rizikem počítají. Třeba o tom jak to ve skutečnosti bylo v Lopeníku neinformovala žádná z televizí v hlavních zprávách.
Takže pořadatel najme dohled z lidu, který "proškolí", nechá si podepsat papír a je to? V papírovém světě možná ano.
Pro mne to reálně znamená, že pořadatel nebyl schopen trať zabezpečit dostatečně znalými osobami, které své schopnosti a odpovědnost již mnohokrát osvědčili v praxi.
Něco jako firma, kde jsou zaměstnanci ve zkušební lhůtě a jsou potřetí v práci. Zcela určitě jim bude svěřena práce, kde jde jiným o život.
Pro mne to reálně znamená, že pořadatel nebyl schopen trať zabezpečit dostatečně znalými osobami, které své schopnosti a odpovědnost již mnohokrát osvědčili v praxi.
Něco jako firma, kde jsou zaměstnanci ve zkušební lhůtě a jsou potřetí v práci. Zcela určitě jim bude svěřena práce, kde jde jiným o život.
- GeneHawkins
- Letec
Nedramatizuj to...
Pokud je někdo blb, tak blbem zůstane (tím narážím na toho kluka, který nechal své kamarádky stát tam, kde neměly).
Nikdo nikoho na rally chodit nenutí. Pokud chci aby se mi nic nestalo, zůstanu sedět doma na zadku. Pokud se chci za přijatelného rizika zajít podívat na závody živě, je to jen mé rozhodnutí a nepotřebuji k tomu nikoho svolení, prezidenta už vůbec ne.
Nikdo nikoho na rally chodit nenutí. Pokud chci aby se mi nic nestalo, zůstanu sedět doma na zadku. Pokud se chci za přijatelného rizika zajít podívat na závody živě, je to jen mé rozhodnutí a nepotřebuji k tomu nikoho svolení, prezidenta už vůbec ne.
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Tendence uzavírat pražské Smetanovo nábřeží je známá. Jak vypadala diskuse mezi zástupci občanských sdružení, stojících na opačných koncích lana? Více zde.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
tak co, podepsali ste?
u mně ve firmě téměř 50% podepsalo...... prostě mojí chlopi mají hlavu na správným místě
u mně ve firmě téměř 50% podepsalo...... prostě mojí chlopi mají hlavu na správným místě
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.