Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
Koukám, že je to tu samý mladík Jinak ale souhlas s HM, první dítě v 27, druhé v 31 a přišlo mi to tak akorát, manželce bylo stejně. S věkem mám pocit, že bych to dával hůř a úplně si nedokážu představit teď třetí, každý rok navíc mi přijde že je znát, i když mi asi je jen o trochu víc než HM... Ale nepřekročitelnou podmínkou pro mě nebyl věk, ale zajištěné bydlení a slušná práce (na což mám pocit dost lidí občas kašle). Ale je fakt, že tehdy v pražské kanceláři jsem byl v podstatě za exota... Pražští kolegové si děti pořídili podstatně později.
K těm 60+ a malé děti, taky mám v okruhu jednoho, nicméně sám přiznává, že je to dost namáhavé. Jediný důvod byl v podstatě, že to dřív nešlo. Jako samozřejmě, nemusí řešit finance, čas si taky celkem ohlídá, ale přál by si, aby mu bylo aspoň o dvacet míň.
Ale jinak těm 60+ moc nerozumím, až bude klukovi / holce dvacet, bude to osmdesátiletej dědek, vnoučat se pravděpodobně nedožije... V šedesáti si všichni připadaj ještě jako mladíci, ale podle mě to sedmdesátka láme a v osmdesáti už jsou rádi, že jsou rádi. Ale čest výjimkám.
K těm 60+ a malé děti, taky mám v okruhu jednoho, nicméně sám přiznává, že je to dost namáhavé. Jediný důvod byl v podstatě, že to dřív nešlo. Jako samozřejmě, nemusí řešit finance, čas si taky celkem ohlídá, ale přál by si, aby mu bylo aspoň o dvacet míň.
Ale jinak těm 60+ moc nerozumím, až bude klukovi / holce dvacet, bude to osmdesátiletej dědek, vnoučat se pravděpodobně nedožije... V šedesáti si všichni připadaj ještě jako mladíci, ale podle mě to sedmdesátka láme a v osmdesáti už jsou rádi, že jsou rádi. Ale čest výjimkám.
4.4 V8 390 kW, 5.0 V8 338 kW
to myslíš mě, jo?HondaMan píše:když se holka narodila, tak mi bylo 28 a ženě trochu méně. To zase tak mladý imho není. O 10 let starší kamarád má stejně staré děti a nese to podstatně hůř
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
úspěšně jsem prošel autoškolou B+E s jednou chybou v testech, měl jsem za to, že při vjíždění z připojovacího do průběžného nesmím omezit.. no a stačí neohrozit
Pravda vyděsí
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja vcera nasiel 100€ pri vchode do bytovky...tak som napisal do group chatu na WA, ze ak niekto stratil nejaky obnos, nech mi napise sumu, miesto a cas...a nasla sa majitelka, matka 2 dvoch podobne starych prckov jak mame my
(trafila vsetky odpovede a nasledne mi potvrdil aj domovnik z kameroveho zaznamu ze ju videl s detmi ist chvilu pred nami cez vchod)
(trafila vsetky odpovede a nasledne mi potvrdil aj domovnik z kameroveho zaznamu ze ju videl s detmi ist chvilu pred nami cez vchod)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snowman000 píše:Ja vcera nasiel 100€ pri vchode do bytovky...tak som napisal do group chatu na WA, ze ak niekto stratil nejaky obnos, nech mi napise sumu, miesto a cas...a nasla sa majitelka, matka 2 dvoch podobne starych prckov jak mame my
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
já jsem našel v neděli 100kč v parku, tak jsme si koupili 2x kafe a ještě jsme museli doplácet
Pravda vyděsí
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Keby to bolo 5€ a najdem to niekde na ulici, kde sanca najst koho asi su, tak tiez nejake patranie po majitelovi hodim z hlavy
Ale byt v tej mojej situacii na opacnej strane tak bych sam veril, ze sa najde niekto, kto by mi ich vratil, tak preco sa nezachovat poctivo a ta vdacnost v tvari tej pani za to rozhodne stala
Ale byt v tej mojej situacii na opacnej strane tak bych sam veril, ze sa najde niekto, kto by mi ich vratil, tak preco sa nezachovat poctivo a ta vdacnost v tvari tej pani za to rozhodne stala
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já našel minulý týden 2500,- před vstupem do jednoho zařízení na zemi...ale jelikož jsem věděl, kdo to zařízení opouštěl přede mnou, tak jsem mu zavolal, zda takovou sumu nepostrádá. K mému údivu si všimnul, že mu nějaké drobné chybí
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Není tady někdo, kdo.... už dělal nějaký obchod (nejlépe tam dodával stroje) s Katarem?
Asi budu brzo potřebovat pomoc s informacema... anebo (protože se už toho fčíl děsím) to "zabiju" cenou.... i dyž, petrodolarová oblast, vysoká cena by je nemusela odradit....
Asi budu brzo potřebovat pomoc s informacema... anebo (protože se už toho fčíl děsím) to "zabiju" cenou.... i dyž, petrodolarová oblast, vysoká cena by je nemusela odradit....
Zajímavé, ještě ode mně nemá nabídku, ale už má rozhodnutíí to u nás objednat.....After due diligence from our side,i have been authorized to proceed with the purchase.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.