Lyžárna
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lyžárna
No zapadnuty Turek sa vazne casto nevidi...pekne tam je navalane to sa musi uznat
A taktiez nepriamo dakujem za tip na zaujimavu destinaciu...len to bude chciet u mna na to mat v zime lepsi povoz
Edit: tak pozeram ze ja tam uz kedysi davno, tak pred 10 rokmi a v lete bol s dedom turistikovat
A taktiez nepriamo dakujem za tip na zaujimavu destinaciu...len to bude chciet u mna na to mat v zime lepsi povoz
Edit: tak pozeram ze ja tam uz kedysi davno, tak pred 10 rokmi a v lete bol s dedom turistikovat
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
V praze máme taky kalamitu. Podcenil jsem výšku sněhové pokrývky a jak jsem šel k popelnicím, nabral jsem si sněhu do pantoflí
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Já už se přestěhoval do širšího centra, školu mám na Žižkově, kancly+fitko v centru. Takže já se přesouvám téměř výhradně pěšky a to mě nějaké klouzání pěkně sere
Stepan: Pokud v ní zrovna není bomba žejo, dnes jsem se o ní dozvedel nekde u Benesova cestou na zkousku. Nasrany naprosto maximalne.
Já se ráno točil v kanclu na židli a viděl jsem to z okna
tak já jsem se kolem 20 vracel z Prahy do Plzně.
Jo je fakt že jsem zalez do bytu na Barrandovu v 18 kdy nesněžilo a vylezl asi 20.30 a to slušně sypalo...
ALe teda proč to až na sjezd na Pilsen stálo fakt nepochopím. Kolonka bratru 3km kdy levý se ani nehnul.
Pak už dobrý akorát samý levoproudař
Jo je fakt že jsem zalez do bytu na Barrandovu v 18 kdy nesněžilo a vylezl asi 20.30 a to slušně sypalo...
ALe teda proč to až na sjezd na Pilsen stálo fakt nepochopím. Kolonka bratru 3km kdy levý se ani nehnul.
Pak už dobrý akorát samý levoproudař
Citroen C4 GP
Ja dneska cca 840 km prevazne po D1 a prazskem okruhu a docela veselo. Ale prekvapuje me ze jsem nepotkal ani jednu nehodu s prihlednutim k tomu, ze v usecich, kde vsichni jeli max 60 a waze kazdou chvili rikal neco o ledu na vozovce byli stejne strelci, kteri to hrnuli 120+.
Ejchuchu!
Zítra ráno beru skialpové prašanoffky a idu proti kopci, pokud teda zdraví dovolí. Oach, to tu už nějaký pátek nebylo.
Zítra ráno beru skialpové prašanoffky a idu proti kopci, pokud teda zdraví dovolí. Oach, to tu už nějaký pátek nebylo.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Lachende Bestien
- Letec
Hlavně bacha na laviny a záludně překážející stromy.
Jinak má sněžit až do neděle a mrznout 10+ dnů, takže si milovníci ježdění na prkýnkách po rasistické pohromě silničářů přijdou na své.
Ony i ty bezkidské frírájdy mají něco do sebe, nezapomenu např. na sjezd z Nahé hory na sněhoprkně za tmy s čelofkou v nepříliš dobré viditelnosti. Adrenalín jak vepř. Netrefil jsem sice správné údolíčko, ale stálo to za to.
Edit. Slušné pálky za ubytování na LH na těch nově vystavěných monstrchatách ve srovnání s minulostí.
Zlaté časy mládí už se nikdy nevrátí... Severní sjezdofka...
Jinak má sněžit až do neděle a mrznout 10+ dnů, takže si milovníci ježdění na prkýnkách po rasistické pohromě silničářů přijdou na své.
Ony i ty bezkidské frírájdy mají něco do sebe, nezapomenu např. na sjezd z Nahé hory na sněhoprkně za tmy s čelofkou v nepříliš dobré viditelnosti. Adrenalín jak vepř. Netrefil jsem sice správné údolíčko, ale stálo to za to.
Edit. Slušné pálky za ubytování na LH na těch nově vystavěných monstrchatách ve srovnání s minulostí.
Zlaté časy mládí už se nikdy nevrátí... Severní sjezdofka...
Naposledy upravil(a) Lachende Bestien dne pát 04 led 16:12, celkem upraveno 2 x.