Nový Flame

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
brasci
Pan Řidič

Re: Nový Flame

Příspěvek od brasci »

Volivovej volej píše:Zrovna na tohle by mi teda bylo líto těch utracených peněz... :-)
No mne ani nie, možno by ma to konečne naučilo viac oddychovať, lebo mať jedem comp aj na prácu aj na zábavu nie je dobré, lebo potom stále niečo pracujem... Kolko krát si už len tak surfujem večer na nete, niečo ma napadne a rovno sa na to pozriem, spravím. Začína byť toho na mňa dosť a týmto by som si dokázal stanoviť tú hranicu medzi prácou a oddychom... Ďalšia vec je, že keď to so sebou beriem niekam von atď, ak to nepotrebujem brať pracovné tak načo so sebou ťahať všetky dáta (samozrejme ich mám zálohované)? Takže pre mňa tablet asi určite áno.
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

Ani nevíš, jak já jsem rád, že na našem oddělení nedostáváme firemní laptopy a nemůžeme si brát práci domů. Fujky. :-) Můj laptop je tak čistě má osobní věc, kam práce nezasahuje. A pokud ano, tak jen ta její část, která mě opravdu moc moc baví. O:-)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Volivovej volej
Mistr volantu

šmoula píše:Tak laptop do vlaku je dobrej pouze tehdy, pokud nechceš mít děti ;)
Čoveče, to si fakt nedokážu představit, jak bych ten laptop musel držet, aby mi zahříval klín, když jeho nejteplejší místo mám někde u kolene.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
brasci
Pan Řidič

Příspěvek od brasci »

Volivovej volej píše:Ani nevíš, jak já jsem rád, že na našem oddělení nedostáváme firemní laptopy a nemůžeme si brát práci domů. Fujky. :-) Můj laptop je tak čistě má osobní věc, kam práce nezasahuje. A pokud ano, tak jen ta její část, která mě opravdu moc moc baví. O:-)
Tož to ja nemám na výber, ja som svojim vlastným zamestnávatelom a kupovať si dve mašiny keď aj tak pracujem doma sa mi zdalo zbytočné... Takto sa mi o zábavu postará tablet, keď si ho teda kúpim :)
Volivovej volej
Mistr volantu

V tvé situaci bych o tabletu uvažoval asi taky. Ale jelikož klávesnici potřebuju, asi by zůstalo jen u těch úvah a stejně by to padlo na nějaký laptop. :-)
Volivovej volej
Mistr volantu

Vážně zvažuju tuten:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=89870

Na Compaqu v pátém roce jeho aktivního života pociťuju, že už by mu to stačilo.
brasci
Pan Řidič

Příspěvek od brasci »

Mal som zálusk na netbook, ale potom prišiel boom tabletov tak som si povedal, že im dám trochu času, kým sa vychytajú muchy, padnú ceny atď...
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Pickuper píše:
Deli píše:Tak my co máme epesní bílou podložku
Obrázek
jj, Jáchym si ji taky pochvaluje :D
/:) :))
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

„Když zazněla třetí polnice, spadla z nebe veliká hvězda sršící jako vržená pochodeň. Padla na třetinu řek a pramenů a zamořila třetinu vod svou jedovatou hořkostí; mnoho lidí v důsledků toho zemřelo. Ta hvězda byla nazvána Pelyněk.”
Zjevení Janovo, 8:10-11
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Volivovej volej píše:Vážně zvažuju tuten:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=89870

Na Compaqu v pátém roce jeho aktivního života pociťuju, že už by mu to stačilo.
Do nových T420 už se dává 1600x900. I do těch základních modelů, tak na to mrkni, tohle je hloupě malé rozlišení...
Odpovědět