Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od řidičBOB »

mňa sere ta zkurvená burešořepka, od které mám úplně žluté auto, oteklé oči a dýchací cesty, protože jí mám za barákem hektary!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Stěžuju si na doručovatele ČP, kvůli kterýmu sedím celý dopoledne doma jako idiot. Kouknu na track&trace a adresát nezastižen.. běžná praxe, jen mě to tentokrát hodně nasralo, protože vyzvednutí je samozřejmě možný až po 16h a na to nemám čas. Ještě že přes firmu posíláme vše zásilkovkou..

PS: A ve schránce taky nic, takže sem ten zm** ani nejel
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Chjo, no... halt mám fčíl brzdovou pětiletku..... předminulý týden sem (dobrovolně) měnil brzdy na m4Zlikovi a tím to mělo skončit.... neskončilo.... o víkendu sem zistil:

a) při přesunu pod kopec pindicou sem (skoro) zadřel LZ kolo.... zůstaly viset desky , po dojezdu pod kopec smrad jak sfiň, po přelití vodou to syčelo a ne málo, aji kolo byly hoodně těplé....
po zvednutí a shození kola = po 4 letech a 25tis km sou všechny čtyři brzdy na odpis..... kotouče zežrané solí, desky přirezlé k brzdičům..... chjo no, daň za malý nájezd a parkování venku...

b) drahá si začala stěžovat že jí leguán lehce píská při jízdě... zadní brzdy v prdeli (zhruba stejný stav jako u té pindice), po třech letech a 40tis km.... halt jezdí málo dynamicky a moje občasné práskání bičom to nespravilo.... hlouboková koroze obou kotoučů, nerovnoměrně sjeté.... měníme....

aspoň že s 3er jezdím dynamicky a mám tam na podzim komplet nové brzdy..... :ymhug:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

tak brzdo-story má ešče pokračování: kolega na Oct. II při servisu 90tis km taky zistil, že má všechny 4 brzdy fprteli.... :ymhug:
karelpipa
Pan Řidič

Příspěvek od karelpipa »

Přidávám se ke stížnosti na agenta Bureše
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou :))
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Stěžuju si na skvrny na slunci nebo zatmění měsíce nebo já nevím co.... jo, už vím co je příčinou - horko, už ať je zima... :D

Pitomá cesta RpR - Ova (prajzka strana), tj asi 70km = dvakrát mi nedali přednost z vedlejší, jednou mi tam vletěl z parkoviště )ale úplně natvdo, ABS řvalo jaxfiň), na kruháku mě děda ve vnějším chtěl vytlačit z vnitřního jak si to říznul, před Ovou mě málem sestřelil borec pendlující dálnici při psaní SMS.... a navíc sem na třech místech viděl nezastavení na stopce (2x přejezd potrati v Čeladné, kde je vypnutá signalizace a potřetí na nájezdu na I/56 ve Frýdlantě... sem si připadal jako blbec, jaxem na všech třech poctivě uvedl vozidlo do klidu....

a vůbec se bojím cesty zpět.... :D
retron
Letec

Příspěvek od retron »

ouplněk
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

naščestí cesta z5 už byla uneventful
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

tak ouplněk měl pokračování... fčíl měl vliv na ňa.... v Kunčicach sem předjížděl auto bez řidiče - v dědině 70, mimo dědinu pade, stále jedním kolem na středové čáře.... to prostě musela být baba za volantem... a taky že byla... a jak jela prostředkem, musel sem hodně doleva až sem levým př. kolem škrtnul o šutr velikosti tenisáku, co byl na krajnici a já ho přehlíd... ten se vzepjal a yebnul ně do prahu.... čtyři docela hluboké rýhy na prahu... naščestí se zdá, že lebvé př.kolo vyšlo ze souboke absolutně bez poskvrny....... ale i tak kuwa.... halt ouplněk... 8-x
Odpovědět