Lampárna (stěžovatelna)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lampárna (stěžovatelna)
mňa sere ta zkurvená burešořepka, od které mám úplně žluté auto, oteklé oči a dýchací cesty, protože jí mám za barákem hektary!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Stěžuju si na doručovatele ČP, kvůli kterýmu sedím celý dopoledne doma jako idiot. Kouknu na track&trace a adresát nezastižen.. běžná praxe, jen mě to tentokrát hodně nasralo, protože vyzvednutí je samozřejmě možný až po 16h a na to nemám čas. Ještě že přes firmu posíláme vše zásilkovkou..
PS: A ve schránce taky nic, takže sem ten zm** ani nejel
PS: A ve schránce taky nic, takže sem ten zm** ani nejel
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Chjo, no... halt mám fčíl brzdovou pětiletku..... předminulý týden sem (dobrovolně) měnil brzdy na m4Zlikovi a tím to mělo skončit.... neskončilo.... o víkendu sem zistil:
a) při přesunu pod kopec pindicou sem (skoro) zadřel LZ kolo.... zůstaly viset desky , po dojezdu pod kopec smrad jak sfiň, po přelití vodou to syčelo a ne málo, aji kolo byly hoodně těplé....
po zvednutí a shození kola = po 4 letech a 25tis km sou všechny čtyři brzdy na odpis..... kotouče zežrané solí, desky přirezlé k brzdičům..... chjo no, daň za malý nájezd a parkování venku...
b) drahá si začala stěžovat že jí leguán lehce píská při jízdě... zadní brzdy v prdeli (zhruba stejný stav jako u té pindice), po třech letech a 40tis km.... halt jezdí málo dynamicky a moje občasné práskání bičom to nespravilo.... hlouboková koroze obou kotoučů, nerovnoměrně sjeté.... měníme....
aspoň že s 3er jezdím dynamicky a mám tam na podzim komplet nové brzdy.....
a) při přesunu pod kopec pindicou sem (skoro) zadřel LZ kolo.... zůstaly viset desky , po dojezdu pod kopec smrad jak sfiň, po přelití vodou to syčelo a ne málo, aji kolo byly hoodně těplé....
po zvednutí a shození kola = po 4 letech a 25tis km sou všechny čtyři brzdy na odpis..... kotouče zežrané solí, desky přirezlé k brzdičům..... chjo no, daň za malý nájezd a parkování venku...
b) drahá si začala stěžovat že jí leguán lehce píská při jízdě... zadní brzdy v prdeli (zhruba stejný stav jako u té pindice), po třech letech a 40tis km.... halt jezdí málo dynamicky a moje občasné práskání bičom to nespravilo.... hlouboková koroze obou kotoučů, nerovnoměrně sjeté.... měníme....
aspoň že s 3er jezdím dynamicky a mám tam na podzim komplet nové brzdy.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak brzdo-story má ešče pokračování: kolega na Oct. II při servisu 90tis km taky zistil, že má všechny 4 brzdy fprteli....
Přidávám se ke stížnosti na agenta Bureše
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
Stěžuju si na skvrny na slunci nebo zatmění měsíce nebo já nevím co.... jo, už vím co je příčinou - horko, už ať je zima...
Pitomá cesta RpR - Ova (prajzka strana), tj asi 70km = dvakrát mi nedali přednost z vedlejší, jednou mi tam vletěl z parkoviště )ale úplně natvdo, ABS řvalo jaxfiň), na kruháku mě děda ve vnějším chtěl vytlačit z vnitřního jak si to říznul, před Ovou mě málem sestřelil borec pendlující dálnici při psaní SMS.... a navíc sem na třech místech viděl nezastavení na stopce (2x přejezd potrati v Čeladné, kde je vypnutá signalizace a potřetí na nájezdu na I/56 ve Frýdlantě... sem si připadal jako blbec, jaxem na všech třech poctivě uvedl vozidlo do klidu....
a vůbec se bojím cesty zpět....
Pitomá cesta RpR - Ova (prajzka strana), tj asi 70km = dvakrát mi nedali přednost z vedlejší, jednou mi tam vletěl z parkoviště )ale úplně natvdo, ABS řvalo jaxfiň), na kruháku mě děda ve vnějším chtěl vytlačit z vnitřního jak si to říznul, před Ovou mě málem sestřelil borec pendlující dálnici při psaní SMS.... a navíc sem na třech místech viděl nezastavení na stopce (2x přejezd potrati v Čeladné, kde je vypnutá signalizace a potřetí na nájezdu na I/56 ve Frýdlantě... sem si připadal jako blbec, jaxem na všech třech poctivě uvedl vozidlo do klidu....
a vůbec se bojím cesty zpět....
ouplněk
naščestí cesta z5 už byla uneventful
tak ouplněk měl pokračování... fčíl měl vliv na ňa.... v Kunčicach sem předjížděl auto bez řidiče - v dědině 70, mimo dědinu pade, stále jedním kolem na středové čáře.... to prostě musela být baba za volantem... a taky že byla... a jak jela prostředkem, musel sem hodně doleva až sem levým př. kolem škrtnul o šutr velikosti tenisáku, co byl na krajnici a já ho přehlíd... ten se vzepjal a yebnul ně do prahu.... čtyři docela hluboké rýhy na prahu... naščestí se zdá, že lebvé př.kolo vyšlo ze souboke absolutně bez poskvrny....... ale i tak kuwa.... halt ouplněk...