Menšinový koutek
- Franta Lopata
- Letec
Re: Menšinový koutek
Já Ti rozumím mistře, ale když momentálně nemám kvér. O účinnosti kvéru absolutně nepochybuji, tím více pokud má tlumič, na blízko geniální.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
- Franta Lopata
- Letec
To už je rambajz.
Deli: Znám, nechápu proč to nějaká citlivka na trubce nahlásila. Naštěstí neexistuje jen trubka.
Deli: Znám, nechápu proč to nějaká citlivka na trubce nahlásila. Naštěstí neexistuje jen trubka.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
- Franta Lopata
- Letec
Jistě, ale to už se pohybujeme v rovině teoretické, původní otázka byla, jak se ubránit s běžně dostupnými věcmi, zároveň i použitelné pro běžné nošení. Což třeba boxer je. Teleskopický obušek je taky zajímavý věc a využitelnost taky jistě bude, co vy na to? Je to praktické a skladné.
- Franta Lopata
- Letec
Prostě jde mi jen o to jak zůstat při takových situacích s minimálními následky na zdraví. Protože k takovým situacím může dojít, ani se člověk nenaděje a já nemám tu možnost dojít si jednou za měsíc ke krmítku a o nic se zase měsíc nestarat.
krmítko - viz http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011071301
krmítko - viz http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011071301
Odstěhuj se z republiky. Ale kam? Tak to nevím.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Franta Lopata: dovoluji si jenom upozornit, že i boxer je považován za zbraň... Takže - aby se to pak neotočilo proti napadenému Jak říká J.X.D. - když už, tak zastřelit...mrtvola nemůže svědčit A 9 z 10ti patologů to potvrzují.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
máš recht, pomalu to začnu dávat do kupy....praktické a navíc i stajlyšDeli píše:Člověk by měl být schopen se o sebe postarat sám, na nikoho jiného spoleh není
btw: začínám mít fakt dojem, že můj nápad odlejt si barák ze železobetonu, diverzifikovat zdroje energie a při předzásobení potravinami získat naprostou autonomii na okolí po dobu několika měsíců, nebyl úplně blbej ..... a to ještě můžu relativně snadno přeměnit bazén (taktéž odlitý že železobetonu) na betonovou zemljanku o velikosti 25m2
Naposledy upravil(a) Pickuper dne ned 21 srp 18:38, celkem upraveno 1 x.
Niko nadžanel ko kerdža