Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
Jsou rádi, že jsi schopen zakázku udělat, což v dnešní situaci už zdaleka není pravidlem. Takže až tak o cenu úplně nejde.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
A tos ho neměl za ten kotrmelec na čtyřkolce nebos někde nedobrzdil?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
za nasledky toho kotrmelce o víkendu jsem najel asi 20 km... po tech 19 mesicich to byl pocit neskutečné svobodyStepan píše:A tos ho neměl za ten kotrmelec na čtyřkolce nebos někde nedobrzdil?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Máme poměrně rozsáhlou příjezdovku vedoucí pár set metrů od ulice. Když už jsem autem vyjel nahoru, tak jsem buď zloděj nebo k tomu baráku patřím. A v 11 dopoledne zloděj? + je to dobírka. Když ho dá pošťák někomu jinému, nikdo není škodnej. Eshopista svý prachy dostane a zákazník o nic nepřijde.Lachende Bestien píše:Chápu-li situaci správně, poštmajstr tak vášnivě toužil doručit balík, že ho předal úplně neznámému člověku jen proto, že bydlí ve stejném vchodě činžáku.
Já bych to asi na jeho místě neriskoval, ale třeba je jejich nadřízení začali k intenzivnější formě doručování motivovat mzdovými bonusy.
Zajda: jj, vlastně nechápu proč jim dávají ty dodávky. Kdyby měl CitiGo a papírky v kapse, vyšlo by to na stejno.
Naposledy upravil(a) Stepan dne pon 02 lis 08:52, celkem upraveno 2 x.
dyť si psal, že spolujezdec. Tak jak se ti to povedlo? NechápuBond007 píše:za nasledky toho kotrmelce o víkendu jsem najel asi 20 km... po tech 19 mesicich to byl pocit neskutečné svobodyStepan píše:A tos ho neměl za ten kotrmelec na čtyřkolce nebos někde nedobrzdil?
protože jsem poprvé neřídil...nedržel se a spadl na hlavu 150m od cíleStepan píše:dyť si psal, že spolujezdec. Tak jak se ti to povedlo? NechápuBond007 píše:za nasledky toho kotrmelce o víkendu jsem najel asi 20 km... po tech 19 mesicich to byl pocit neskutečné svobodyStepan píše:A tos ho neměl za ten kotrmelec na čtyřkolce nebos někde nedobrzdil?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Super. Moc a moc přeju. Ten pocit znám. Já nemohl jezdit kvůli úrazu 4 měsíce a také jsem poprvé řídil něco přes 20 km. Víc to ještě nešlo, ale i tak to byla paráda.Bond007 píše:za nasledky toho kotrmelce o víkendu jsem najel asi 20 km... po tech 19 mesicich to byl pocit neskutečné svobodyStepan píše:A tos ho neměl za ten kotrmelec na čtyřkolce nebos někde nedobrzdil?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
doba je zlá, jsou rádi, že to vůbec bude někdo schopný udělat tipujupavproch píše:Toto semi ještě nestalo... něco je špatně, to není normální... loni sme dělali jednu zakázku pro zahr., v zimě budeme dělat 100% repete. Cenu sem navýšil o inflaci a... ono to bez problémů prošlo, to se mi ešče fuckt nestalo, že by navýšení ceny se obešlo bez "řevu"...
Cg. Údy už máš všechny v pořádku?Bond007 píše: od patku mam zpátky ridicak
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!