VZKAZY
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: VZKAZY
Díky PČR za včerejší parádní doprovod, průtah městem a dálnicí
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tady vypadá záchranářská ulička krapet jinak, než každé ráno na D5
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nebudu zakládat nové vlákno, dám to semdle.
Fčíl mi přistál v mailu SPAM "LED světla pro náklaďáky".... což mi připomělo, že sem myslím v neděli po obědě na I/35 zahlíd stařičkou polorozpadající se čebrenou Avii (myslím, že to bylo turbo, protože mu to jelo i přes 80 ) SDH Prostřední Bečva a ta měla vzadu LED (bodové, pronikavě svítící) světla....
Fčíl mi přistál v mailu SPAM "LED světla pro náklaďáky".... což mi připomělo, že sem myslím v neděli po obědě na I/35 zahlíd stařičkou polorozpadající se čebrenou Avii (myslím, že to bylo turbo, protože mu to jelo i přes 80 ) SDH Prostřední Bečva a ta měla vzadu LED (bodové, pronikavě svítící) světla....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
LED už si dneska můžeš namontovat na V3S, např. na přívěsné vozíky, už se dávají skoro výhradně LED, stejně jako poziční světla.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jj, teď mi to nabízeli i v H-D, abych vyměnil klasické, za takové minimalistické LED. Jako funkční to asi je, ale klasika je klasika - alespoň na H-D mi ty LEDky nějak nepasují.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Lachende Bestien
- Letec
Číslo 304381 by se mělo především zaměřit na trénink správné artikulace, pakliže tato součást týmu se bude věnovat veřejným deklaracím. Ale třeba byl mírně přiožralý, což by jeho drmolení vysvětlovalo. A proč odešel od žoldáků do kanclu k fízlocii nezmínil. Mazání medu kolem huby lehkoživkům u polízei a prázdné žvanění. Naštěstí velmi krátké.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ty mrdko v hnědém Dusteru s vozejkem: když už se na D1, v opravovaném úseku, najebeš do levého, kde je dovoleno jet 100kmh, tak jeď 100kmh a ne 70! Píčus opravdu!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Třeba ti tím chtěl nastavit zrcadlo. Pasivní odpor lopat vůči "těm v bourácích" inspirovaný Gándhím.
Vpravo bylo plno?
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."