Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Ja do cupry lil taky MO bez certifikace VW. V servisu zapsali typ oleje do faktury aby byli kryty a zadnej problem. Jestli to bylo jen placebo nebo ne to nevim, ale bylo to levnejsi nez olej ze sudu a vyresilo mi to problem s prehrivanim pri pomale jizde.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
406: otazkou neni, jestli ten olej pri -20 maze, spise jaka je jeho cerpatelnost. co jsem na stav tech oleju koukal, tak je to vse jak med pri techto teplotach.
no zatim furt hledam a vhodny servis primo v Olomouci nenachazim.
no zatim furt hledam a vhodny servis primo v Olomouci nenachazim.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
vlastní olej jsem bral na Jarov i do Porsche a akorát do servisního listu napsali, že splňuje normu 504/507.
Dle typového listu jsem vybral “nejteplejší” 5w-30, což je Liqui Molly TOPTEC 4200, která se blíží specifikací olejům 5w-40
Dle typového listu jsem vybral “nejteplejší” 5w-30, což je Liqui Molly TOPTEC 4200, která se blíží specifikací olejům 5w-40
slava, dohoda se servisem v mensim meste byla vyrazne snazsi, nez arogantni pristup olomoucaku
Autoforum.cz
- GeneHawkins
- Letec
Však si ho tam nalej, ne? Do hospody si nosíš maso na biftek?mmira píše:do vlastniho auta chci nalit vlastni olej. nic vic, jen VLASTNI olej. a ne tu barelovou sracku, co stoji na dilne. neco vyrazne jineho.
ne pane, u nas vam tam vas olej nenalijeme. tak bezte do PRDELE, kreteni.
- GeneHawkins
- Letec
Žádná taková nutnost neexistuje.Lachende Bestien píše:Další důvod, proč se tu příliš nevyplatí kupovat nové auto - nutnost navštěvovat "autorizované servisy" a jejich 4-5násobně nadhodnocené ceny např. olejů apod., o kvalitě zaměstnanců přímo na dílně nemluvě .
Kdyby jsi znal práva spotřebitele v EU, tak tohle nesmyslné přirovnání nenapíšeš.GeneHawkins píše:Však si ho tam nalej, ne? Do hospody si nosíš maso na biftek?mmira píše:do vlastniho auta chci nalit vlastni olej. nic vic, jen VLASTNI olej. a ne tu barelovou sracku, co stoji na dilne. neco vyrazne jineho.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
To prirovnani je mimo misu, jsi hlupak.GeneHawkins píše:Však si ho tam nalej, ne? Do hospody si nosíš maso na biftek?mmira píše:do vlastniho auta chci nalit vlastni olej. nic vic, jen VLASTNI olej. a ne tu barelovou sracku, co stoji na dilne. neco vyrazne jineho.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- GeneHawkins
- Letec
No na rozdíl od tebe alespoň umím česky. Ovšem zajímalo by mě, jaké právo EU nutí servis použít zákazníkův díl...jerry píše:Kdyby jsi znal práva spotřebitele v EU, tak tohle nesmyslné přirovnání nenapíšeš.GeneHawkins píše:Však si ho tam nalej, ne? Do hospody si nosíš maso na biftek?mmira píše:do vlastniho auta chci nalit vlastni olej. nic vic, jen VLASTNI olej. a ne tu barelovou sracku, co stoji na dilne. neco vyrazne jineho.
- GeneHawkins
- Letec
Přirovnání je naprosto trefné, pro hlupáka každý hloupý.honziss píše:To prirovnani je mimo misu, jsi hlupak.GeneHawkins píše:Však si ho tam nalej, ne? Do hospody si nosíš maso na biftek?mmira píše:do vlastniho auta chci nalit vlastni olej. nic vic, jen VLASTNI olej. a ne tu barelovou sracku, co stoji na dilne. neco vyrazne jineho.