Chlubítko univerzální
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chlubítko univerzální
Neni isofix (iked pozorne oko uz najde mnou vyrezanu dieru)
A je isofix...
Kazdopadne to len Audi moze mat isofix za priplatok a to len Nemec si nepriplati
A je isofix...
Kazdopadne to len Audi moze mat isofix za priplatok a to len Nemec si nepriplati
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Šikula, no Němec nepotřebuje,tak nepřiplácí,klasika.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Diky diky.
Nastastie oka tam navarene boli, ale bolelo ma zobrat noz a kuchat podsedak...potom uz len stacilo nakupit uchytky a nasadit a uz je kinder friendly
Jo a ta moja A4 je fakt freak v tomto...2G navi (nefarebna), natacacie xenony, sportove sedadla, ale bez BT, bez isofixu, bez tempomatu a povodne na 17" kolesach
Nastastie oka tam navarene boli, ale bolelo ma zobrat noz a kuchat podsedak...potom uz len stacilo nakupit uchytky a nasadit a uz je kinder friendly
Jo a ta moja A4 je fakt freak v tomto...2G navi (nefarebna), natacacie xenony, sportove sedadla, ale bez BT, bez isofixu, bez tempomatu a povodne na 17" kolesach
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Taky připlácím jen to, co potřebuju.970ka píše:Šikula, no Němec nepotřebuje,tak nepřiplácí,klasika.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
novy clen rodiny
Roborock T7
konecne pritrz vecne vsude popadanym vlasum drahe polovicky
Roborock T7
konecne pritrz vecne vsude popadanym vlasum drahe polovicky
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp + gearbox tune
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
Musím to sem písnout, co fšechno to železo (co mám nejenom já v sobě) vydrží....
Pavel M. píše:Mám ještě další potvrzení, co železné kyčle vydrží. Asi před měsícem a půl jsem měl štěstí v neštěstí, přežil jsem pád z 10 metrů ze skály (špatná domluva s jističem při spouštění na laně). Dopadl jsem na bok a na kyčel, zlomené trny na 3 obratlích, nějaké to zlomené žebro, ledvina zalitá krví, malý hematom v hlavě, rozseknuté lokty a jiné drobné banality. Stalo se mi to v Německu, převoz vrtulníkem, 6 dní ve špitále, pak repatriace. Všechno se dobře hojí, už funguju skoro normálně, chodím už 3 týdny do práce. Ale co je hlavní – železo to přežilo naprosto bez ztráty květinky, i když hlavní náraz šel právě na kyčel a bederní oblast. Němečtí doktoři, studující mé CT snímky se mě ptali, kde mi dělali ty kyčle a uznale kývali hlavami a označili to za perfektní práci. Příští rok jdu k Dr.Trčovi na kontrolu tak se mu o tom musím zmínit, bude mít určitě radost.
surfacehippy (to su já...) píše:No ty woe! .... a já si bláhově myslel, že to svoje železo zatěžuju (sportem) až moc.... prd,, velebnosti.
Blahopřeju ... :twisted:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Průser s nakupováním po ingfernetu (koupená špatná velikost resp. provedení) se zase odkládá...
pavproch na OF.cz píše:Ufff, kupoval sem velikost podle délky nohávů a je (ta délka) OK, jsou ale trošku širší, ale vzal to čert (v pase mají vymazlené stahování). Takže zase trefa.pavproch píše:Taxem objednááál (opět naslepo jen podle tabulky velikostí) i kaťata Active (LaSportiva Zagros) - s celozipsama na stranách (ne quli větrání, ale quli oblíkání). Kaťata dražší (a těžší) než kunda.... :twisted:
Paxem písnu, jaxem se zase (ne)trefil s velikostí..... už ať sou doma a už ať je (předpopiča = "uscaný") víkend tady..... :supz:
A může začít scát.... :supz:
Tak. Mám doma (třetího) žinženýra. Junior dnes úspěšně obhájil (videokonferencí) diplomku v UK.
Ufff, tak to bysme měli (čti: už nedostane ani korunu), ešče se "zbavit" juniorky.
Ufff, tak to bysme měli (čti: už nedostane ani korunu), ešče se "zbavit" juniorky.