Nový Flame
Re: Nový Flame
K čemu mi může bejt dobrej tablet? Dneska jsem je trochu okukoval a začíná se mi to líbit
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Tak tablet je super věc, osobně bych si už bez něj život představit nedokázal. Na takové to běžné surfování po internetu, FCB, ICQ, mail, firemní mail je to super. člověk nemusí tahat notebok ale pouze malej tablet, kterej hodíš prakticky kamkoliv a prakticky okamžitě jsi na internetu a nemusíš čekat až ti naběhne notas. Docela rozumně se na tom i dá psát a odepisovat. Jasně bakalářku bych na tom psát nechtěl, ale na takové to běžné odepsání na pár e-mailů to stačí. Případně, co konkrétně by tě zajímalo?
2.0i 107kW
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Já třeba u sebe na nic nepřišel, tak o něm ani neuvažuju.Deli píše:K čemu mi může bejt dobrej tablet?
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Já právě taky ne, ale to neznamená, že bych si ho nemohl koupit
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Ale seznávám, že pro mě by to mělo užitek do vlaku. Jelikož ale co nevidět budu potřebovat plnohodnotný laptop, nějak nejsem svolný k tomu utrácet ještě za tohle. Navíc když už mám tak moc chytrý telefon...
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
A ja si to asi kúpim, hlavne na to surfovanie do postele, telefón je na to malý a laptop do postele ma už aj omrzel...
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Zrovna na tohle by mi teda bylo líto těch utracených peněz...
Tak laptop do vlaku je dobrej pouze tehdy, pokud nechceš mít děti
Po měsící používání bych tablet shrnul asi takto. Je to dobrá věc, ale není až tak nutná. Ale pokud si na ni zvykneš, tak už nechceš jinak
Po měsící používání bych tablet shrnul asi takto. Je to dobrá věc, ale není až tak nutná. Ale pokud si na ni zvykneš, tak už nechceš jinak
2.0i 107kW
Tak my co máme epesní bílou podložku od logitechu, máme kulky v pohoděšmoula píše:Tak laptop do vlaku je dobrej pouze tehdy, pokud nechceš mít děti
Deli píše:Tak my co máme epesní bílou podložku
jj, Jáchym si ji taky pochvaluje
Niko nadžanel ko kerdža