Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
se ti divím, že se divíš....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Všem ignorantům, co jsi koupili pekáč, který nemá automatické přepínaní SPDS na potkávačky, aby tím zkurveným čudlíkem otočili a v dešti si rozsvítili potkávací světla! Auto s SPDS si zepředu vidět je, ale zezadu nikoliv!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nezapomněl jsi doplnit, že i fšem fízlum, který to nepostihují? Dneska jsem jel ráno do práce, předemnou fízlové a před nima kkt bez zadních světel. Samozřejmě to uniformovaní nemakačenkové měli v paži a místo toho se hotovili na vybírací místo, kde se dá měřit 50km/h hned po sjezdu z dálnice.
Jo, směr od Bytče/Blavy. Jeli od ZA na BY po staré, pod mostem to otáčeli a jeli zpět na ZA. Si už musím koupit ten onboard.
jak tam začali stavět to napojení na dálnicu a tunel pod MF, tak je tam fčíl bordel jak...v Ázii...
Dialektická:
Stěžuju si na našeho vesnického dodavatele štěrku a písku.... byl sem tam osobně, vybral a dohodnul správnou frakci 16-32mm, objednal, na faktuře je to taky napsáno tak a .... dovezli kameně velikosti skoro tenisáku ..... mně yebne... ale zase taky pochvala, objednal a zaplatil sem 2kubíky a dostal asi 4..... :mrgreen:
Stěžuju si na našeho vesnického dodavatele štěrku a písku.... byl sem tam osobně, vybral a dohodnul správnou frakci 16-32mm, objednal, na faktuře je to taky napsáno tak a .... dovezli kameně velikosti skoro tenisáku ..... mně yebne... ale zase taky pochvala, objednal a zaplatil sem 2kubíky a dostal asi 4..... :mrgreen:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
a není to tak, že vetší šutr = větší hmotnost = víc adihaš?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Stěžuju si na jaro... ten bovdel zelený roste jak steklý.... sem byl týden pryč a fčíl sem musel 2 hodiny bojovat okolo chalupy s motokozou v nejvyšších obrátkách proti vysoké trowě a jiným plewelům.... už ať je zase zima.... nebo to vyasfaltuju a bude po ftákách...
Včera jsem letos poprvé taky sekal na chatě ten prales co tam vyrostl a mám z toho na palci takovej puchejř, že nemůžu pomalu držet volant
Ale ještě horší je ten bordel, kterej je na autě do 5 minut od umytí
Ale ještě horší je ten bordel, kterej je na autě do 5 minut od umytí