to me take....nicmene u Zemana me desi veci vicero a silneji, nemluve o tom, ze proti EU taky nijak moc neniPickuper píše:co rakušák dělal nebo nedělal je mi jedno......ale ten jeho eurořitní alpinismus mě doslova děsí.Caddy píše:....a cim vice Karla studuju, tim mi vychazi, ze ma jen spis sramy, ale celkvove zlo to neni....
Politický koutek
Re: Politický koutek
Pirk tohle schizma vystihl myslím naprosto přesně řekl:voliči Karla nejspis brzy propadnou deziluzím,u Miloše nic takovýho nehrozí,protože ten už nema čím překvapit...
Niko nadžanel ko kerdža
no prave...
na d-fensovi je imho zajímavý rozbor, proč KS opravdu ne!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak jsem se rozhodl:Karel. At je jakej je tak je furt vic pravicak nez polobolševik Miloš
Niko nadžanel ko kerdža
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To není žádnej pravičák, to je pravdoláskař.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je rozumný myšlenkový pochod. Já si dám dnes poslední duel u Hlodavce...zatím jsem rozhodnut nejít volit.Pickuper píše:Tak jsem se rozhodl:Karel. At je jakej je tak je furt vic pravicak nez polobolševik Miloš
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
já po nešku už taky vím, co tam zítra zasunu....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
delas mi radost....a zkopiruju sem bobashuv status, abys mel klidnejsi spani i s EU (ja ted na bednu necumim, tak jen takto zprostredkovane)Pickuper píše:Tak jsem se rozhodl:Karel. At je jakej je tak je furt vic pravicak nez polobolševik Miloš
Pro všechny, pro které je hlavním argumentem proti Karlovi jeho "eurohujerství" a nedívají se teď na ČT. O rozhodnutí Davida Camerona vyhlásit v UK referendum o vystoupení z EU prohlásil víceméně to, že mu rozumí, a že jakkoliv je pro něj Evropa důležitá, není nadšeným zastáncem eurofederalismu. Zbytek Evropy by se proto měl snažit, aby vytvořil podmínky, za jakých by Britové z EU nechtěli pryč.
Jinými slovy, Evropa ve smyslu otevřeného trhu a hranic ano, evropská totalita nikoliv.