Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Dokud jsem parkoval u tchýně, tak jsem stával na jemnějším stěrku (dost blízký hrubému písku) a hever v cajku. Nebo na ploše ze zámkové dlažby, kde v mezerách rostal tráva a hever také v pohodě.
Takže bych volil zámkovou dlačbu nebo klidně i ten beton. Když budeš dost kreativni, tak si mužeš vybetonovat sníženou stŕedovou díru pod celým autem, aby se ti např. lépe vypouštěl olej.
Takže bych volil zámkovou dlačbu nebo klidně i ten beton. Když budeš dost kreativni, tak si mužeš vybetonovat sníženou stŕedovou díru pod celým autem, aby se ti např. lépe vypouštěl olej.
Poradí někdo?
Sem postavil fabriku, záměrně jen pro "čistou" stavbu strojů s tím, že sme si nechali pronájem "špinavých" prostor (svařovna, brusírna) na úplně jiném místě.... no a z těch prostor sem fčíl neočekávaně dostal 3-měsíční výpověď.... takže fčíl lítám jak mucha v lanterně a.... jako DOČASNÉ (než si postavíme svoje vlastní "špinavé") východisko vidím nechat si postavit stan/halu ...Prostě něco takového:
Oslovil sem Svitap ze Svitav a ti nějak vůbec nereagujou... nevíte o někom solidním, kdo to dělá? ("package" = výroba, dodávka vč. instalace, montáže a ukotvení proti větru) kdo by byl schopen to postavit "rychle" (řádově týdny od fčíl?), cca 5*10 až 6*12m? Štěrkovou plochu, na které by to stálo, máme.
Jo, a prý takováhle stavba je BEZ stavebního povolení....
A z účetního hlediska - jako dočasná stavba by to mohlo jít celé do nákladů hned, ne?
Sem postavil fabriku, záměrně jen pro "čistou" stavbu strojů s tím, že sme si nechali pronájem "špinavých" prostor (svařovna, brusírna) na úplně jiném místě.... no a z těch prostor sem fčíl neočekávaně dostal 3-měsíční výpověď.... takže fčíl lítám jak mucha v lanterně a.... jako DOČASNÉ (než si postavíme svoje vlastní "špinavé") východisko vidím nechat si postavit stan/halu ...Prostě něco takového:
Oslovil sem Svitap ze Svitav a ti nějak vůbec nereagujou... nevíte o někom solidním, kdo to dělá? ("package" = výroba, dodávka vč. instalace, montáže a ukotvení proti větru) kdo by byl schopen to postavit "rychle" (řádově týdny od fčíl?), cca 5*10 až 6*12m? Štěrkovou plochu, na které by to stálo, máme.
Jo, a prý takováhle stavba je BEZ stavebního povolení....
A z účetního hlediska - jako dočasná stavba by to mohlo jít celé do nákladů hned, ne?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mne vzdy fascinuje, kdyz clovek chce nekomu vnutit penize, a to docela dost, a oni te ignorujou. Viz Porsche Prosek, kde sem se jim dovolaval pul dne, ze bych mel zajem o auto. Az me znechutili.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No jo...tak nikdo při smyslech nemůže dobrovolně volat do Porsche (ať již Smíchov nebo nahoru)
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
co ja viem, s Porshe v ceskych budejoviciach som nemal najmensi problem, a to vacsina komunikacie prebiehala cez telefon
Pavproch: to dělá myslím více firem, kdysi jsem se na to díval, občas bývá i na Bazoši nějaká hala na prodej. Z podobných důvodů, jsem před 5 lety ukončil nájem, aby mě něco podobného nepotkalo, 3 měsíce je hovno výpovědní doba, to je na mašli a kor na zimu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
meli pekny skladovkyřidičBOB píše:No jo...tak nikdo při smyslech nemůže dobrovolně volat do Porsche (ať již Smíchov nebo nahoru)
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
A já jenom doplním, že kdyby pp potřeboval něco posvařovat nebo vybrousit, jsme mu plně k dispozici
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Známý si nechal dělat přístřešek pro koně od https://www.hobbytec.cz/. Byl s nima spokojený, resp. na nic si nestěžoval. Za měsíc to stálo na klíč.
Co jsem se teď díval, tak tam mají i montované haly a vše kolem toho, tak třeba se ti něco zalíbí.
Co jsem se teď díval, tak tam mají i montované haly a vše kolem toho, tak třeba se ti něco zalíbí.
Hm ti testeri v UK se maji.
https://www.topgear.com/sites/default/f ... k=iG5vfgxi
Jen tak for fun, ktery by jste brali?
Ja bych se asi rozhodoval mezi Fordem GT (vypada neuveritelne a je spravne spartansky), Mercedesem GTR (to bude krasne tailhappy, pritom je pry hodne presny) a Porsakem GT3 (ten bude taky ostry jako ziletka).
https://www.topgear.com/sites/default/f ... k=iG5vfgxi
Jen tak for fun, ktery by jste brali?
Ja bych se asi rozhodoval mezi Fordem GT (vypada neuveritelne a je spravne spartansky), Mercedesem GTR (to bude krasne tailhappy, pritom je pry hodne presny) a Porsakem GT3 (ten bude taky ostry jako ziletka).