Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
Naivko, až zvítězí ti plodnější, žadné školy už nebudou, natož dějepis.
Bude to bezva. Jako starý muž se dožiju toho ,že pár těch z kurvy synů pošlu tam kam patří. Doufám
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
nebojím se.........mělo-li by to pokračovat tímto způsobem,je jen otázkou času kdy přijdou další Breivikové, bílá menšina na čas ustoupí do podzemí a začne guerillová válka. Všechny trumfy naštěstí drží a vždycky držet budou jen a pouze běláskové Jistě by nebyl problém zjistit nějakou genetickou specifiku těhle hord a na jejím základě jim připravit "medicínu", která by je vrátila na úroveň člověka neandrtálského. Teď to sice zní jako sci-fi, ale až bude hořet většina evropskejch měst, tak to pochopí i multikulturní milciHonza42 píše:Naivko, až zvítězí ti plodnější, žadné školy už nebudou, natož dějepis.
Niko nadžanel ko kerdža
už máš vykopanou jámu?? nebo je budeš ještě nějak zpracovávat??Smrťák píše:Bude to bezva. Jako starý muž se dožiju toho ,že pár těch z kurvy synů pošlu tam kam patří. Doufám
Niko nadžanel ko kerdža
V té době budou střelné zbraně dávno zakázány. Nože budou zabaveny po vzoru mírumilovné Británie. Polínkem do kamen se neubráníš, bude se smět topit jen certifikovanými ekopeletami firmy "Buršík a spol."
Bude rozhodovat jen hrubá síla a tu budou mít oni.
Bude rozhodovat jen hrubá síla a tu budou mít oni.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vizualizace mé osoby je zase podobná jedněm vzrostlým východním sousedům, takže když zužitkuju i jejich řeč, kterou jsem se musel učit, tak každá partička zatím hodila zpátečkuSmyl Flek z Nohavic píše:Ať už to bude jakkoli, jsem přinejmenším aspoň rád, že mám většinovou a geneticky bezvadnou barvu očí i vlasů.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Těžko říct, zda to považovat za výhodu (v dané situaci spíš ano), ale takový "typický" obyvatel zemí Koruny české může vlastně vypadat úplně jakkoli, žádné vzezření není to správné.řidičBOB píše:Vizualizace mé osoby je zase podobná jedněm vzrostlým východním sousedům, takže když zužitkuju i jejich řeč, kterou jsem se musel učit, tak každá partička zatím hodila zpátečku
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)