Lyžárna
Re: Lyžárna
Tak je to tady v Beskydoch se zimou fuckt definitivně v rektusu...
Sem po práci vyběh na Kopec a zblejsknul tu bídu... na Smrku ani na Kněhyni už nenisu vlastně nic....
Tím pro tuhle zimu zřejmě končím s příspěvkama do lyžárny....
Sem po práci vyběh na Kopec a zblejsknul tu bídu... na Smrku ani na Kněhyni už nenisu vlastně nic....
Tím pro tuhle zimu zřejmě končím s příspěvkama do lyžárny....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ale je tam u vás kurňa krásně Úplně cítím tu lesní vůni
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Sice sem psal, že už tu psát nebudu ale musím..... reagovat na jerryho ref "krásně".... takovýhle howna a splašky tečou lesem pod horským hotelem na Radhošti..... jj, hlavně že biznis kvete....
Na tý fotce ty houna nejsou vidět, takže dobrý a o Velikonocích bych chtěl vzít vnoučata na Radhošť, z Pusteven je to kousek a bez většího převýšení, tak doufám že neskončíme u sochy Radegasta.
RIDE TO LIVE – LIVE TO RIDE
- Lachende Bestien
- Letec
Každý zkouší, co mu ještě projde. Máme tady kapitalismus, konkurence je odmalička vštěpována dětem hloupými rodiči, vymývači mozků zaměstnanými v značně lživě a eufemisticky nazvaných kasárenských ústavech jako jsou "mateřské školky", "základní školy" atd.
Čím více majetku a z něj vyplývajícího korupčního potenciálu působícího na majitele i případné "přátele", státní úředníky atd., tím nepostižitelnější si takto postižení jedinci připadají a chovají se JAKO hrubě nevědomá hovádka, v tomto případě vypouštějící splašky lesa, jako by se nechumelilo, ve skutečnosti si však negativní dopady na okolní prostředí velmi dobře uvědomují, ovšem zároveň jsou si vědomi, že si v případě potřeby koupí mlčení zkorumpovaných byrokratických alkoholiků, takže je vlastně "fšecko fklídu, peacho!"
Čím více majetku a z něj vyplývajícího korupčního potenciálu působícího na majitele i případné "přátele", státní úředníky atd., tím nepostižitelnější si takto postižení jedinci připadají a chovají se JAKO hrubě nevědomá hovádka, v tomto případě vypouštějící splašky lesa, jako by se nechumelilo, ve skutečnosti si však negativní dopady na okolní prostředí velmi dobře uvědomují, ovšem zároveň jsou si vědomi, že si v případě potřeby koupí mlčení zkorumpovaných byrokratických alkoholiků, takže je vlastně "fšecko fklídu, peacho!"
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
sice sem tu psal, že už nebudu, ale prostě musím...
Paní Zima se vrátila..... ejchuchuchu....
(neska odpo u čertů na mlýně)
Paní Zima se vrátila..... ejchuchuchu....
(neska odpo u čertů na mlýně)
Kde je to globální oteplováno, když ho člověk potřebuje
Ale já jsem v pohodě, mně ještě nepřišly letňáky
Ale já jsem v pohodě, mně ještě nepřišly letňáky
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
A ešče jedna beskydská.... takle škaredě krásně se před chvíli čumělo na Kopec z wokna děckého pokoje....
Zell am See - najdi sedm rozdílů
A neustále intenzivně sněží i tady dole i jezera.