Pickuper píše:tak to se obávám nedá popsat v několika větách...nicméně s tímhle náboženstvím mám zásadní problém. Úplně stejnej jako s islámem. Protože tyhle dvě náboženství a věci s nima související maj k sobě blíž než by se na první pohled zdálo Malej příklad:
Deuteronomium (5.kniha Mojžíšova), kapitola 6. Slyš, Izraeli , odstavec č.3 :jako sorry, ale pokud se někdo modlí k tomuhle, tak já s ním mám problém ..a to je jen malej příklad....Hospodin, tvůj Bůh, tě přivede do země, kterou s přísahou zaslíbil tvým otcům Abrahamovi, Izákovi a Jákobovi. Dá ti v ní veliká a krásná města, která jsi nestavěl, domy plné všeho dobrého, které jsi neplnil, vykopané studny, které jsi nekopal, vinice a olivoví, které jsi nesázel.
S islámem je zásadní problém ten, že si každý muslim vykládá korán po svém. V 95% si myslí však bohužel myslí, že by to měla být za pomoci násilí. Korán sám o sobě není šiřitelem násilí, ale nejasnost a jeho interpretace samotnými muslimy je problém. Takže následně je problém i s muslimy a celým islámem.
Co se ale židů týče, tak ať se modlí k čemu chtějí, dokud neomezují nebo neohrožují ostatní občany. A tomu se tak v Evropě naštěstí neděje. Židé povětšinou, na rozdíl od muslimů, žijí spořádaným životem, takže co je na nich špatného?