Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Do prtele práce, neska ty věci už ale fuckt nic nevydrží. Jak neska v noci a přes den fučelo, tak to nafučelo na trapník na zahradě spoustu listí, taxem po příchodu z práce vytáh kombajn (zahradní traktůrek), že to posbírám. Sem vyjel, ujel 5 metrů a .... upadlo mi pr. přední kolo. Už po 17-ti letech ingtenzivního provozu. Chjo no. Pokud na ten historický kombajn Partner neseženu někde ND na infernetu (ložisko, domeček, ségrovka), tak mi zítra nezbyde nic jiného, než si (už zase) zahrát na strojaře - papír, šuplera, tužka, pravítko, namalovat a nechat vyrobit.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A při té příležitosti si udělej i jiné uložení, ať tam můžeš nastavit agresivnější geometrii
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Náhodou přední kola mají už od novoty docela slušné odklony..... (Tipuju ale na šlendrián ve výrobě)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Listí hráběmi. Zlepšíš fyzičku a ušetříš
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Ja mam za barakem cca 1800 m2 + neco malo pred barakem. 24 stromu a jedu hrabema a rucni sekackou (rozumej nejsou prachy na traktor )
Nechte přírodu pracovat. Nic nehrabte, na jaře je toho desetina. A ještě zachráníte brouka nebo ježka.
Všechno mít dočista dočista, z hoven dělat čistou vodu, pucovat trávník,.....to je pravý ekofašismus.
Všechno mít dočista dočista, z hoven dělat čistou vodu, pucovat trávník,.....to je pravý ekofašismus.
Mě stromky vyřešil pes, takže já jsem bez listí
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já to nechávám na přírodě...seru na hrabání.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
na takovy prace sou deti ne? teda u nas to tak bylo
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw