Lyžárna
Re: Lyžárna
Jo!
Právě sem se vrátil z orby v (polo)hlubokém.....
Sype o dušu, na Rališce málo lidu, prach na urolbovaném..... oooooaaachhhh!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A jaky mas metody? Nase slecna (2 roky) uz ma za sebou 4x hory. Na pasu ji to jde, po rovine se umi krasne posouvat, kdyz ji nasmeru a poslu tak proste drzi a jede, ale ne a ne ji vysvetlit ze se musime nejdriv naucit brzdit. Proste jede dokud ji nekdo nechytne nebo ji nezastavi sit...mmira píše:gratuluji.
ja se snazil juniora naucit pluzit. byl jsem z toho vystaven asi jako ty
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
metoda je jednoducha - kombinuju lyzarskou skolu a vlastni lekce, kdy ukazuje, co se naucil. a to mu zpestruju ruznymi blbostmi.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Po návratu z cest prolézám, co kde nového, a koukám, že to nejpodstatnější mi uteklo. PP velká gratulace, udělalo mi to velkou radostpavproch píše:Jo!
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Abych se taky pochlubil, byl jsem letos už 7x na běžkách. Sjezdovky teprve chystám na jarní lyžovačku v Itálii. Už tam taky padá
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Zítra první 2017 lyzovacka, už se nemůžu dočkat
- Přílohy
-
- IMG_1965.JPG (98.55 KiB) Zobrazeno 4052 x
Přeju, ať si tie oblúčiki užiješ.
Vtíravá: ten archaický DIY ostřič hran bez vedení a úhlování by si imho zasloužil upgrade na 4ložiskový s natavitelným úhlem ....
Vtíravá: ten archaický DIY ostřič hran bez vedení a úhlování by si imho zasloužil upgrade na 4ložiskový s natavitelným úhlem ....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dík
Archaický pilník používám jen na seříznutí přebytečného plastu u hran, protože můj Sidewall planer mi někam zmizel a dvojku za novej se mi dávat nechce :/ Naštěstí to s tím pilníkem jde docela dobře
EDIT: ale tebou popisovanou fičurku bych si nechal líbit, mám jen ten uplně obyčejnej na podbrus..
Archaický pilník používám jen na seříznutí přebytečného plastu u hran, protože můj Sidewall planer mi někam zmizel a dvojku za novej se mi dávat nechce :/ Naštěstí to s tím pilníkem jde docela dobře
EDIT: ale tebou popisovanou fičurku bych si nechal líbit, mám jen ten uplně obyčejnej na podbrus..