Koronavirus
Re: Koronavirus
A jak to udělají lidi, co jsou zaměstnaní, je jim blbě a potřebují neschopenku? Zaměstnanců je pořád absolutní většina.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Na slovensku to aktualne nie je problem, staci zavolat vseobecnemu ze sa necitis dobre, a PNku dostanes cez telefon
Dokonca znamy co sa stretaval s množstvom ludi ma aktualne snad vsetky priznaky korony, volal doktorke ze by chcel ist na test
Nariadila mu ostat doma, sledovat sa a ziadny test sa konat nebude
Dokonca znamy co sa stretaval s množstvom ludi ma aktualne snad vsetky priznaky korony, volal doktorke ze by chcel ist na test
Nariadila mu ostat doma, sledovat sa a ziadny test sa konat nebude
K té neochotě jít na test (jaxem psal, taky bych nešel) - fčera ve zprávách na čété1 sem zaslech něco ve smyslu, že kdo se cítí nemocný (covidem) tak ze zákona/vyhlášky na test musí?!?! Wtf? Víte o tom někdo něco?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
obávám se, že nerozumím proč je to testování blbost
Když se nikdo nebude chodit testovat (ani ti povinní), tak nebudou žádné údaje, tak tady prostě koronavirus nebude ? To je návrh řešení situace?
Strach ze jámy lvové není potřeba, žádné sezení v čekárnách nemusí být, testuje se taky tak, že sedíš ve vlastním autě, jen stáhneš okýnko ....
![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
Když se nikdo nebude chodit testovat (ani ti povinní), tak nebudou žádné údaje, tak tady prostě koronavirus nebude ? To je návrh řešení situace?
Strach ze jámy lvové není potřeba, žádné sezení v čekárnách nemusí být, testuje se taky tak, že sedíš ve vlastním autě, jen stáhneš okýnko ....
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Já psal o jámě lvové = čekárna obvoďáka (kteří mají podle primule dělat ty celoplošné testy). Never ever.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A k čemu mi ten test bude, když stejně nebude mít vliv na moje chování? Aby měl Prymula "v pořádku" statistiku?
Trošku bych viděl problém v tom, že žádné specifické příznaky nejsou. A za chvíli začne chřipková sezona a tam to bude úplně zamlžené.řidičBOB píše:Nevidím logický důvod k testu. Pokud nemám příznaky, tak nechat se dobrovolně testovat, je na zbavení svéprávnosti. Pokud mám příznaky, nikam nelezu a zůstávám doma tak, jako při jakékoliv jiné nemoci, u které nepotřebuji vyhledat lékaře. Pokud je stav na lékaře, jdu k lékaři, resp. stav s ním konzultuji. Pokud je to na RZS, volám 155.
Pokud narážíš na ztrátu čichu a chuti, tak nenastupuje u všech. Zároveň vir přenáší i bezpříznakoví.
Recentní zprávy hovoří o tom, že i bezpříznakoví vyléčení vykazují poškození plic s odhadovanou dobou nápravy 1-2 roky. Taky jsou zmínky o poškození srdce.
Takže pokud koronavirus stále považuješ za chřipečku, je postoj pochopitelný. Nicméně jsou tady významné otazníky podle kterých jsou následky výrazně horší. A to je důvod současného stavu. Better safe than sorry.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Předpokládám, že bezpříznakoví by po testu změnili své chování.... Test má vést k trasování a právě vytipování těch bezpříznakových přenašečů.Honza42 píše:A k čemu mi ten test bude, když stejně nebude mít vliv na moje chování? Aby měl Prymula "v pořádku" statistiku?
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Takže budeš zcela zdráv běhat celou zimu obden k testu, zda náhodou nejseš pozitivní? No potěš koště.
NE, to zkresluješ. PP a řB se odmítají podrobit nařízenému testu.
Pokud někdo bude nakažený a trasování odhalí, že ses s ním potkal, zavolají z hygieny a řeknou " před 5 dny jste se potkal s XY, ten je pozitivní na COVID. Od této chvíle jste v karanténě a objednejte si testování. Karanténa bude ukončena při negativním testu".
V čem vidíš problém?
Pokud někdo bude nakažený a trasování odhalí, že ses s ním potkal, zavolají z hygieny a řeknou " před 5 dny jste se potkal s XY, ten je pozitivní na COVID. Od této chvíle jste v karanténě a objednejte si testování. Karanténa bude ukončena při negativním testu".
V čem vidíš problém?
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek