Jaggie píše:prvnich par dni a nemuzu si vynachvalit svuj novy ONEPLUS 7...
Ctvrty mesic mam OP7pro a taky jsem moc spokojeny. Po OP5 jsem mel chvili Huawei mate20pro a neumel jsem si zvyknout na ten jejich emui, tak jsem ho po dvou mesicich prodal a sel zpatky do OP.
ŘBob: oneplus 8 neni, nepletes si to s necim? Ted nedavno teprve predstavili 7T a 7Tpro.
mně právě nejvíce zajímala ta standardní verze androida v oneplus...pac Huawei a Xiaomi a podobne mají strasne ty jejich built-in UI a nedokázal bych si na to zvyknout...
zatím mám jednu vytku... trochu velky.... v kapsi při drepu zavazi...
Minulý týden sem si nechal zmagnetizovat hlavu a neska sem byl u svého onko-dochtora pro výsledky a na půlroční kuntrolu = potfora není (asi fuckt scípla), pan dochtor je spokojen, za půlroku nashle. Ejchuchu!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Už sem to tu (myslím) psal - že cca podruhé za 10 let co mám firmu jsme ve stavu, že máme práci na rok dopředu (normální stav je 3 měsíce). A neska sem se bavil s investičákem z jednoho z největších "hráčů" na poli automotive (celosvětově, nejen tady u nás v Kocourkově) a ten mi tvrdil taky, že mají na 2020 i dále investiční plány takové, že žádná krize nebude (u nich....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.