Telefonologie
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Re: Telefonologie
Paranoia dovede hodně, koukám. Některé by klidne dokázala i přestěhovat do jeskyní.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Tak víš jak, to že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mě nejdou
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Pickuper: fotak na kinofilm je ciste jen dusledek toho, ze mi byl fotka ukraden, jinak bych ho mel maximalne sem tam pro zabavu
Dík za info.řidičBOB píše:Jelen: no, je to hodne podobne...vzhledove se mi libi vic petka. Je asi nepatrne rychlejsi. Ja nehraju hry a takove ty blbosti...mam emaily, telefonuju, WhatsApp a Waze. Vydrz je o neco lepsi nez u 4S, ale je to porad onedayphone.
Zatim je voser, ze na to neni prislusenstvi...takze i pouzdro mam od gear4, co chrani boky a zadni cast. Louis Vuitton jeste pro petku nic nema
Když už si zmínil ty aplikace - co dalšího používáte? (ať už máte iOS nebo Android - většina aplikací je u obou, řekl bych) Nahoďte nějaký tipy.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ja pouzivam ptakoviny jako WhatsApp, Waze, Flight radar, Meteo, Svatky, Night sky...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Flightradar, LiveATC,TeamViewer, MHD, Light, Viber, 9gag, Můj Mc Donalds, Meteo4me, Booking.com, iHoubař, SoundHound :hm
2.0i 107kW
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Na navigaci iGO primo, na geocaching Locus, Opera Mini, gReader, Tapatalk, Bodový systém, TotalCommander.
WTF?šmoula píše:iHoubař
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
- Volivovej volej
- Mistr volantu
iHoubař
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Nejlepší na tom je to "uložte si svá tajná místa a pak je sdílejte s přáteli"... protože to je přesně to, co se svými tajnými místy chcete dělat, že? Ale jinak to vypadá jako velice povedená aplikace - za směšnou dvacetikorunu.