Koronavirus

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
jerry
Letec

Re: Koronavirus

Příspěvek od jerry »

Ano, nejvíc asi kluby, bary a disco. To zůstalo v Bavorsku zavřené celé léto, to bude asi ten největší rozdíl. Do Prahy v létě jezdili party mlaďochů z celé Evropy chlastat bez jakýchkoliv omezení. Totéž bylo Chorvatsko, samozřejmě že to nepřivezli rodiny s dětmi, co byli v apartmánu a chodili na pláž. Žluté vlaky od Jančury do Chorvatska byly celé léto plné mladých, chlastalo se už celou cestu. Rodiny s dětma s nima nejezdili. A Bureš to nestopnul, protože Jančura je jeho kumpán. Němci masivně testovali všechny navrátilce z dovolené. Import byl obrovský. Proto to včas stopli. Tím nic proti mladým, také jsem rád zapařil, ale teď holt ta zábava bude drahá pro celou společnost. Škoda, stačilo mít rozum a mohlo být o moc líp.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

jerry píše:Totéž bylo Chorvatsko, samozřejmě že to nepřivezli rodiny s dětmi, co byli v apartmánu a chodili na pláž.
Jo, rodiny s dětmi se tam určitě s nikým nestýkaly, protože si připravily dostatek řízků a paštik na celý pobyt.
Promiň, ale to je předpojatý blábol. Uklidňuje tě takové povýšené lamentování?
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Tak jako zrovna mladý to mají totálně v píčí a jestli někdo funguje jako super přenašeč, tak zrovna tahle skupina.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Zrovna jsem ve Španělsku. Vrátil jsem se z fitka. Fitka jsou otevřená a cvičí se bez roušek. Jinak se nosí roušky i venku. Když porovnám centrum Phy v tuhle hodinu a centrum Alicante, tak tady je jich 100x víc.
Btw: co se stane z 14 dní? Virus odejde? Nebo do kdy budeme tenhle nesmysl prodlužovat? Po 14ti dnech se rozvolní a kolotoč pojede znovu.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Zajda píše:
jerry píše:Totéž bylo Chorvatsko, samozřejmě že to nepřivezli rodiny s dětmi, co byli v apartmánu a chodili na pláž.
Jo, rodiny s dětmi se tam určitě s nikým nestýkaly, protože si připravily dostatek řízků a paštik na celý pobyt.
Promiň, ale to je předpojatý blábol. Uklidňuje tě takové povýšené lamentování?
Když jsem byl študák, tak jsem na dovolené pařil po nocích. Když jsem měl malé děti, tak jsem tam už jel hlavně kvůli moři, aby si děti užili. A v noci jsme spali zrovna v tom apartmánu. Nevím, co tě na tom pobuřuje, mně to přijde normální běh života :) A když holt je nakažlivý virus, tak se víc šíří při tom prvním způsobu života, s tím nic nenaděláš ;)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ano. V apartmánu u paštiky nic nechytneš.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

řidičBOB píše:Ano. V apartmánu u paštiky nic nechytneš.
Jsem rád, že jsme se shodli, že v apartmánu je menší riziko jakékoliv nákazy než v nočním baru. A co jsem jedl, to je moje věc. Provokacemi se nehodlám zabývat, je to pod úroveň.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Bylo to samozřejmě v nadsázce. Pokud nejsi zavřený 24/7 v apartmánu, ale jdeš na pláž, nakoupit, na nějakou večeři, tak chytnout to můžeš také. Jestli je v baru větší pravděpodobnost výskytu viru až od 22 nebo od 23 hodin, nechávám na uvážení každého. Já osobně tomuto myšlenkovému pochodu dlouhodobě nerozumím a asi ani nechci.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Fčera sem zaslech v čété zprávu, že primule chce otestovat všech 10mio lidí v Kocourkově a to u praktiků. Já teda k praktikovi dobrovolně nepudu, abych tam něco (covid) nechytil, snažím se maximálně minimalizovat styk s lidma a úpřece nepolezu do jámy lvové... :ymhug:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Nařídit plošné odběry, to už chce slušnou dávku zhovadilosti...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět