![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
VZKAZY
Re: VZKAZY
To já nemůžu, já bych se se svým autem odrazil na druhou stranu ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
ja na to zatim nemel koule
Takze mam jen jeden zarez - praskly naraznik mondea pritele mamy, co si delal prdelky ![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
Tak to si dej bacha, aby na tom autě před tebou nebylo tažné zařízenímetaljohn píše:To já nemůžu, já bych se se svým autem odrazil na druhou stranu
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
A čím by sis pomohl? Jen zbytečný problémy navíc.Caddy píše:ja na to zatim nemel kouleTakze mam jen jeden zarez - praskly naraznik mondea pritele mamy, co si delal prdelky
Ak policia meria rychlost tak ze stoji na mojom pozemku, tak by si v prvom rade mala vybavit u mna prenajom za dopredu stanovenych financnych podmienok ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Pickuper ak to bude podiel zo zisku tak sa budu musiet inak snazit a nie pol dna prespat v auta alebo popijat kavicku na pumpe ![No no.. [-x](./images/smilies/68.gif)
![No no.. [-x](./images/smilies/68.gif)
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
říkám...tak jim to navrhni........ale počítej s tím, že budeš muset napřed investovat do kvalitního zázemí pro příslušníky.....bez toho se nedá dělat pořádnej výkon ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Niko nadžanel ko kerdža
chtěl bych vzkázat Caddymu, že je pěknej plantážník, že pořád nedává žádné fotky... Míša mi píše, že je z toho celý nesvůj
![Surprise :-O](./images/smilies/13.gif)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Fordem tam, vlakem zpátky!![Batting eyelashes ;;)](./images/smilies/5.gif)
Fordem tam, vlakem zpátky!
![Batting eyelashes ;;)](./images/smilies/5.gif)