Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
S tím jsem si nikdy hlavu nelámal, pokud je počasí v pohodě, stačí v těchto úsecích akorát dodržovat předpisy, abys náhodou nezavdal důvod k nějakému zastavení. Lítal jsem zejména v březnu, kdy už bylo teplé počasí takhle běžně. Škoda ničit zimáky. A jestli pojedeš v týdnu, tak počasí bude ideál.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
+1M.Z. píše:S tím jsem si nikdy hlavu nelámal, pokud je počasí v pohodě, stačí v těchto úsecích akorát dodržovat předpisy, abys náhodou nezavdal důvod k nějakému zastavení. Lítal jsem zejména v březnu, kdy už bylo teplé počasí takhle běžně. Škoda ničit zimáky. A jestli pojedeš v týdnu, tak počasí bude ideál.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
chystam sa v sobotu 18.2
přední dveře, zadní dveře, zadní blatník: není to nějak výrazně, ale není to jen poškrábané, je to na všech dílech i trochu promáčklé. Kolik odhadujete opravu? (vw phaeton)
Pravda vyděsí
SK nálepky - dotaz: když pojede auto s přívěsem (tj. má jinou RZ než to auto), je potřeba mít zaplacenu SK nálepku enem pro to auto nebo i (zvlášť) pro ten vlek?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Podle toho schema na jejich webu zalezi na hmotnosti.
Vozidlo + vlek = jizdni souprava do 3,5 t -> pouze znamka pro vozidlo
Vozidlo + vlek = jizdni souprava nad 3,5 t -> znamka pro vozidlo + znamka pro pripoj
Vozidlo + vlek = jizdni souprava do 3,5 t -> pouze znamka pro vozidlo
Vozidlo + vlek = jizdni souprava nad 3,5 t -> znamka pro vozidlo + znamka pro pripoj
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
jo, bude to do 3,5t, takže jen auto, dík
Není tady někdo s (aktuálními) zkušenostmi s exportem strojů z Kocourkova do U.S. of A. ?
Dyžtak SZ...kuju
Dyžtak SZ...kuju
Otec exportoval v roce 2008 a stálo ho to asi 9 milionů, něco málo o tom vím
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))