Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
Mám těžké nemoci v hlavě, jestli se mi něco stane, beru na vědomí na vás...
jako nechtel bych byt v kuzi toho policajta na lince Boze muj, to je matros tohle....kdy uz se tomu udela pritrz...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak to Ti řeknu naprosto přesně: NIKDYCaddy píše:....kdy uz se tomu udela pritrz...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ja ja Herr Pick
Es kommt der Tag !
Es kommt der Tag !
Policajt chce svoj plat, prikážu mu, aby bol k cigánom politicky korektný, tak to robí a nechá sa urážať. Až to nechce robiť, može podať výpoveď a živiť sa ťažšou prácou. Ja ho neľutujem.Nič mu nebránilo, aby sa ohradil nad urážaním, ale bojí sa o miesto, aby ho neprepustili pre rasizmus...Ono je známa pravda, že polícia neslúži luďom, ale realizuje len politiku tých čo vládnu. Takže policajti nič nezmenia, jedine, keď dostanú iné príkazy zhora,a to sa nechystá.Je to smutné, ale to je realita a nielen u vás...Caddy píše:jako nechtel bych byt v kuzi toho policajta na lince Boze muj, to je matros tohle....kdy uz se tomu udela pritrz...
z přístupu policie k cikánům je mi regulérně na blití.........když je někdo připosranej tak, že o cikánovi do vysílačky mluví výhradně jako o "spoluobčanovi" tak je něco špatně. Já chápu, že to maj poslouchaný, já chápu, že se bojej vo flek, já chápu, že musej splácet hypotéky, ale nazývat věci pravým jménem je to nejmenší, co v tomhle našem boji můžou udělat. Přitom vím, že je mezi nima spousta správnejch chlapů, se správným světonázorem.....
Niko nadžanel ko kerdža