Telefonologie
Re: Telefonologie
da se. Denne provolam tak 10-20 minut, minimalne 8 hodin je pripojena pres bt k pevne sade v aute, auto sync gmailu, fb, par postovnich uctu, pul hodky surfovani po netu, meteoradar kazdou hodinu a den koncim s 52 procenty baterie . .
dik, to nezni tak zle.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
To je nějak málo, ne? Já jsem večer doma klidně s 72% (N9), ale to s tím telefonem nemůžu celej den nic dělat
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Na N8 dobíjím každý čtvrtý den.. Juchů..
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
ale to ji nepoužíváš ne ? já N8 ...jsem rád když vydrží přes pracovní den .....Mr.Semtex píše:Na N8 dobíjím každý čtvrtý den.. Juchů..
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Tak hlavně telefonuju a BT v autě, interfernet a wi-fi tak půl hodinky denně + každý den nějakých pár foto a video jak mi roste dcera.. Takže bych neřekl, že se telefon nějak fláká..
Mám to asi dva měsíce a faktem je, že jsem byl příjemně překvapen..
Třeba už máš unavenou baterku.
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
Mr.Semtex píše:Tak hlavně telefonuju a BT v autě, interfernet a wi-fi tak půl hodinky denně + každý den nějakých pár foto a video jak mi roste dcera.. Takže bych neřekl, že se telefon nějak fláká..
to je jeden faktor, ale už od začátku ...to je cca 1,5 dozadu ten telefon nic moc nevydržel ...WIFI mi nejede skoro vůbec, spíše data synchronizace na mailu + kecálek ...nějaké telefonování ...
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Tady má každý Nokii N8. Ta bejvala supr.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Dnes už je ale vývoj dávno někde jinde a z Nokie se stal jen OEM výrobce Microsoftu.
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Považuju Lumie po stránce designové za velice zajímavé výtvory. Byla by to moje volba, kdyby nebyl iPhone. Ale jinak je to pravda - v minulých letech byla Nokia význačná díky svému softwaru, což už teď neplatí. To teď nemluvím jen o Symbianu; prostředí v "hloupých" telefonech od Nokie bylo na úrovni převyšující tehdejší konkurenci (ze které už taky skoro nikdo nezůstal naživu ).
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""