Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
oxik
Letec

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od oxik »

Bacha na čelní sklo, jestli myjes horkou.. Jinak v pohodě, ale myju do -5°.. Samozřejmostí je potom nejlépe jízdou nebo kompresorem /fukarem vyfoukat vodu odevšad, ale na keramice se moc nedrží, tak to jde dobře.
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

jerry píše:A mám další rychlodotaz. Myjete auta při velkém mrazu? Neudělá umytí v myčce víc škody než užitku? Mám na mysli možnost přimrznutí gumových těsnění dveří. A poškození laku prudkými změnami teploty.
Studena wapka + kousek rychle dalnice aby se vyfoukala voda a nasledne parkuju do garaze kde je auto do rana suchy. Jedinej problem bejva udrzet se na nohou v mycim boxu, protoze je to tam na brusle :D
R4...258k
R3...261k
EV...264k
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Dík :) Chtějí to umytý na prohlídku kvůli pojištění :( Stačí to do konce ledna, tak počkám až po neděli, to už bude přes den kolem nuly. Umýt a hupky dupky do garáže, tam vysušit hlavně gumová těsnění a bude to. Jinak v tomhle nečasu to nemyju, nemá to cenu.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Já teda moc nemeju (ajko myslím celý auto wapkou, houbou nebo v myčce) ale wokna a světla meju furt (houbou a vodou z kýblu), obzvláště v tych humusoch, co jsou fčíl na cestách (abych viděl ven)... přitem dycky vezmu aji kliky (abych se moc neumazal při otevírání dveří) a prahy (abych nebyl poyebán za špinavé nohávy)... a meju to takle i v mrazoch (vlažnou vodou) a .... nepamatuju se, že by mi kdykoli cokoli přimrzlo (těsnění, okna, dveře)....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Dneska jsem byl v myčce. Největší problém vidím v nalezení funkční myčky.
2.9T RWD
rutak11
Pan Řidič

Příspěvek od rutak11 »

Chlapi,
máme na autě (i30 kombi, 1.gen) na zadním skle nalepenou samolepku, vidět to je trochu tady:
Obrázek

Auto momentálně na STK, kde technik, důležitý jak prdel, prohlásil, že samolepka brání ve výhledu řidiči a bude stržena. Technickou nám dělá na druhý pokus servis (taky banda neschopných telat), takže už s tím teďka nic nezmůžu, jen pak objednám novou samolepku, ale jde mi spíš o princip.
Existuje nějaká opora v zákoně pro to, že tam ta samolepka takhle být nesmí, nebo naopak může? :)
Chci mít něco, co jim budu moct omlátit o hlavu.

Jinak celá STK jedna velká šaškárna, nejdřív že nefunguje zásuvka na měření emisí (nebyli schopný to dobře připojit), že nejsou sundaný přední poklice (pod šrouby od kol, takže chuťovka, ale tohle jsem tušil) a nakonec si vymysleli nějaké zpuchřelé gumové těsnění a tuhle samolepku právě.

Díky :)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Neexistuje. Sice je upravený výhled z vozidla, ale to platí pouze pro čelní okno.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

A jak projde technickou dodávka s komplet plechovejma zadníma vratama? Nebo když si naložíš kufr po střechu? Nebo když potáhneš obytný přívěs? Propustnost/výhled se řeší jen u čelního skla a předních bočních.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

....teoreticky můžeš mít od B-slopků místo skel výplně a nikdo nemůže říct ani popel.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

mám pocit, že jediná podmínka v té vyhlášce je mít obě vnější zpětné zrcátka. to neměly naposledy snad první š105... (a passaty b5 do fl :D )
Odpovědět